Vladimir Putin, tată pentru a cincea oară? Alina Kabaeva ar urma să nască o fetiță

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 11 iulie 2022, 10:47

Vladimir Putin ar urma să fie tată pentru a cincea oară. Alina Kabaeva, cea despre care s-a spus că este iubita liderului de la Kremlin, ar fi însărcinată din nou.

Vladimir Putin și Alina Kabaeva ar urma să devină părinți peste patru luni. Presupusa iubită a liderului de la Kremlin ar fi însărcinată cu fetiță, potrivit unor informații apărute pe un canal de Telegram, General SVR, ce ar fi administrat de oameni importanți din Rusia.

Presa internațională a scris în urmă cu mai mult timp că Alina Kabaeva mai are doi băieți cu Vladimir Putin. Primul s-ar fi născut la o clinică privată din Elveția în 2015, atunci când fosta gimnastă a fost fotografiată cu burtica de gravidă, iar cel de-al doilea 2019.

Vladimir Putin n-ar fi fost încântat de vestea că va deveni din nou tată

Vladimir Putin a fost căsătorit cu Ludmila între anii 1983 și 2014. Împreună au două fete: pe Maria și pe Yekaterina. Acesta nu a confirmat niciodată relația cu Kabaeva.

Citește și: S-au cunoscut la o înmormântare, dar nu asta e motivul pentru care le este judecată relația

Bărbatul care şi-a părăsit soţia pentru o refugiată ucraineană a demisionat ca să aibă grijă de ea, după ce aceasta a orbit parțial

Cum și-a ajutat Raluca Moianu fiica să treacă peste decesul tatălui

Ionica Adriana, poveste impresionantă de viață. Cum a ajuns dintr-un orfelinat din Cluj-Napoca pe scenele teatrelor din Londra

Despre venirea pe lume a celui de-al cincelea copil, Putin nu ar fi deloc încântat. Acesta ar fi de părere că are deja suficienți copii, potrivit General SVR.

Alina Kabaeva, medaliată cu aur olimpic la gimnastică ritmică, a fost surprinsă cel mai recent la un resort din stațiunea Soci, unde se pare că organizează cursuri de gimnastică pentru 28 de copii, relatează Daily Mail. 

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter