Soția lui Will Smith, dezvăluiri emoționante despre ziua nunții: „Nu voiam să mă mărit”

De Unica.ro, pe
Will Smith (50 ani) și Jada Pinkett Smith (47 ani) sunt căsătoriți de 21 de ani și au un mariaj reușit, și doi copii împreună, însă zilele trecute soția actorului a vorbit pentru prima oară despre drama pe care a trăit-o în ziua nunții, în 1997, chiar în ajunul anului nou.

Jada nu voia să se căsătorească niciodată

În ziua nunții, după cum a dezvăluit în cadrul emisiunii „Red Table Talk”, Jada era însărcinată în trei luni cu primul ei copil, Jaden. „Primul trimestru fusese oribil. Eram foarte supărată că trebuia să mă mărit și am plâns până în fața altarului. N-am fost niciodată de acord cu ideea de căsătorie, nici acum nu sunt. Accept expresia până când moartea ne va despărți, dar nu și regulile impuse. Nu am vrut să fiu niciodată soție, după definiția clasică”.

Will Smith si Jada in ziua nuntii

Jada a mărturisit că a acceptat să se mărite de dragul mamei ei, care tot insista să o vadă mireasă, însă tot ce și-ar fi dorit ea ar fi fost să meargă undeva într-un loc sălbatic alături de Will, pe un munte, și să-și spună acolo jurămintele.

Pentru că în emisiunea în care a făcut această dezvăluire era și mama ei, Adrienne Banfield-Norris, femeia i-a cerut scuze. „Da, am fost egoistă. Mă gândeam că nu voi trăi niciodată acea experiență, experiența de a-mi vedea fiica mergând spre altar, așa că am insistat. Nunta a fost oribilă. Ei îi era rău, se simțea prost, nu coopera în niciun fel. Avusese grețuri în primele luni și se vedea că nu se simte bine”.

will smith si sotia lui jada in ziua nuntii

Pe cât de mult se opunea Jada ideii de căsătorie, pe atât de mult Will își dorea acest lucru. El a mărturisit că încă de la 5 ani visa la petrecerea de nuntă și își imagina cum va arăta familia lui.

Emisiunea Red Table Talk, în care familia lui Will Smith a fost invitată, poate fi urmărită integral, mai jos.

Foto: Hepta și capturi din emisiunea Red Table Talk

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter