Soția actorului Ron Ely, cunoscut pentru rolul Tarzan, ucisă de propriul fiu

De Oana Savin, pe
Soția actorului Ron Ely, cunoscut în special pentru rolul lui Tarzan, a fost ucisă de propriul fiu. Tânărul de 30 de ani a fost apoi omorât de polițiști.

Marți seară, polițiștii din Santa Barbara au intervenit în reședința familiei Ely, după ce au primit un apel de urgență în care era invocată declanșarea unui scandal în familie. Apelul a fost făcut chiar de bărbatul care și-a ucis mama. Acesta susținea la telefon că tatăl lui este cel care a atacat-o.

În interiorul vilei a fost descoperit trupul neînsuflețit al lui Valerie Lundeen Ely, în vârstă de 62 de ani, care prezenta „multiple plăgi prin înjunghiere cu o armă albă”.

Suspect a fost fiul victimei, Cameron Ely (30 ani) care a fost apoi ucis de polițiști.

Agenții au percheziționat reședința și împrejurimile în căutarea lui Cameron Ely”, se arată într-un comunicat al biroului șerifului local, citat de Daily Mail.

Suspectul a fost localizat în afara casei și pentru că reprezenta un pericol, cei patru agenți au tras asupra sa cu armele din dotare, rănindu-l mortal”, potrivit comunicatului.

Ron Ely, în vârstă de 81 de ani, a fost transportat la spital, însă a plecat după un control de rutină.

Actorul este cunoscut pentru rolul lui Tarzan în seria de la Hollywood din anii 1960. Acesta s-a căsătorit cu Valerie Lundeen, fostă Miss Florida, alături de care avea trei copii.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Ron Ely și soția sa, Valerie.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter