Cine este și cu ce se ocupă soția lui Nelu Cortea. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu 9 ani și au doi copii

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 29 martie 2023, 11:52

Nelu Cortea a devenit unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai emisiunii America Express. După șapte săptămâni petrecute în America de Sud, alături de prietenul lui, Cătălin Bordea, comediantul a câștigat competiția.

Deși Cortea și-a câștigat notorietatea, nu mulți știu că acesta este însurat de mai mulți ani și are doi copii.

Cine este soția lui Nelu Cortea

În anul 2014, Nelu Cortea devenea bărbat însurat, după o relație de opt ani cu iubita lui, Elena. În acel an, el și Elena s-au căsătorit, iar după o perioadă familia lor s-a extins cu încă doi membri: o fetiță și un băiețel.

Ioan Mihai Cortea, pe numele său adevărat, a acceptat provocarea de a pleca într-o cursă inedită alături de unul dintre cei mai buni prieteni ai săi: Cătălin Bordea. Nu știa în acel moment că va deveni o persoană de interes pentru lumea mondenă din România. Mai ales acum, când a reușit și să câștige mult râvnitul trofeu al emisiunii America Express.

După ce l-au cunoscut pe Nelu Cortea și au râs și au plâns alături de el de-a lungul competiției, telespectatorii s-au arătat curioși să afle cine este soția lui, despre care el a vorbit foarte frumos de fiecare dată când a avut ocazia.

Citește și: Cătălin Bordea și Nelu Cortea, marii câștigători ai emisiunii America Express: „E incredibilă senzația” / Video

Nelu și Elena Cortea și-au spus ”DA” pe 16 august 2014, iar un an mai târziu, pe 4 septembrie 2015, a venit pe lume și fiica lor, Laura, potrivit Kfetele. În urmă cu doi ani, tabloul familiei a fost completat de Amun Ioan, un băiețel simpatic foc.

Soția lui Nelu Cortea este mai mare cu doi ani decât simpaticul concurent de la America Express și este o prezență discretă în mediul online, însă acesta postează deseori imagini cu ea și cu cei doi copii ai lor.

Citește și: Cătălin Bordea și Nelu Cortea, primele mesaje după ce au câștigat finala America Express: „Nu se poate” / Video

„Doamna din imagini își sărbătorește azi ziua de naștere. Doamna din imagini este responsabilă pentru cea mai mare parte a fericirii mele. Mă rog… Și eu sunt responsabil pentru TOATĂ fericirea ei, dar nu e vorba despre asta. Chiar nu e vorba despre cât de extraordinar sunt eu, ci e despre ea! Soția mea dragă! Mama ‘la copiii mei’! Să fii sănătoasă și fericită iubire! E greu să fii altfel cu un soț așa minunat lângă tine”, a scris la un moment dat Nelu Cortea pe Instagram, la o fotografie în care apărea soția lui.

Cu ce se ocupă Elena Cortea

În una din edițiile emisiunii „America Express”, Nelu Cortea a dezvăluit care este ocupația soției sale. Potrivit comediantului, Elena Cortea este coregraf.

„Arăta a dans, cred că nevasta mea o să fie foarte mândră de mine. Ea este coregrafă, iar eu în 5 minute am făcut coregrafie cu 20 de oameni, a fost, nu știu”, a spus partenerul lui Cătălin Bordea după o probă în care a fost nevoit să învețe un dans tradițional columbian și să organizeze un adevărat carnaval alături de alți 19 localnici.

Citește și: Cu câți bani au rămas Cătălin Bordea și Nelu Cortea după ce au câștigat America Express

Pe parcursul emisiunii, Nelu Cortea a spus deseori cât de mult îi lipsesc soția și cei doi copii. Mai mult, el le-a dedicat una dintre primele amulete câștigate la începutul competiției.

Într-o postare pe rețelele de socializare, Cortea a dezvăluit că el și soția lui au devenit un cuplu chiar de ziua lui de naștere.

Citește și: Andreea Bălan și Andreea Antonescu, după ce au pierdut America Express: „Cele mai ambițioase perechi au fost în finală” / Video

„Azi fac 37, dar noi, facem 17. Cum să faci din ziua lui, ziua voastră? Cuplați-vă de ziua lui! De 17 ani ne susținem, ne iubim, ne enervăm, ne facem mai buni”, a scris anul trecut pe Instagram câștigătorul America Express.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Nelu Cortea și soția lui, Elena

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter