Sorin Bontea, cel mai bine plătit jurat de la „Chefi la cuțite”. Cât câștigă celebrul chef

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 30 iunie 2020, 12:04
Sorin Bontea este unul dintre cei mai îndrăgiți jurați de la „Chefi la Cuțite”. Este carismatic, are simțul umorului și și-a câștigat și mai mulți fani odată cu participarea la „Asia Express”. Nu este de mirare că simpaticul chef este cel mai bine plătit dintre cei trei jurați ai celebrului show culinar.

Cât câștigă Sorin Bontea la „Chefi la Cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” se bucură de o mare apreciere din partea publicului, fiind și una dintre cele mai urmărite emisiuni culinare din România.

Până în prezent au fost difuzate șapte sezoane și fiecare chef a reușit să câștige trofeele mult dorite. Astfel, marea finală a fost câștigată până acum de trei concurenți din echipa lui Bontea, doi din echipa lui Florin Dumitrescu și doi din cea a lui Cătălin Scărlătescu.

Dar întrebarea care stă pe buzele tuturor este: cât câștigă Sorin Bontea ca jurat al emisiunii „Chefi la cuțite”? Răspunsul vine de la Impact.ro. Potrivit acestei publicații, chef-ul are un onorariu de 10.000 de euro pe sezon.

Citește și: EXCLUSIV. Ce i-a ajutat pe Răzvan Fodor și Sorin Bontea să câștige Asia Express

„Sorin câștigă 10.000 euro pe sezon. Vorbim de aproape 3 luni de filmări, în care se stă în platou și câte 12 ore pe zi. Este și cel mai bine plătit chef dintre cei trei, însă are și cea mai vastă experientă în bucatărie, numărându-se în topul celor mai buni 5 bucătari din România”, au dezvăluit surse pentru publicația citată.

De asemenea, Bontea a câștigat și marele premiu de la Asia Express, împreună cu Răzvan Fodor. De curând, Fodor a dezvăluit că atât el cât și Bontea au rămas după emisiune cu aproximativ 10.500 de euro.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Sorin Bontea.

Sursă foto: Arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter