Sorana Darclee, primele declarații despre copil: „Aș avea o preferință, și anume să fie fată”

De Unica.ro, pe

Artista Sorana Darclee și iubitul ei Cosmin formează un cuplu de doi ani. „Așa cum pictura a apărut în viața mea și mi-a luminat tot, tot, tot, toți cei 37 de ani de existență, așa a fost și momentul în care a apărut Cosmin.

Este acea relație extrem de frumoasă, puternică. Noi nu ne contrazicem niciodată, pentru că nu avem de ce. Noi comunicăm, încercăm să găsim soluții”, spunea solista în vara anului trecut. Recent, invitată în emisiunea Star Matinal, Sorana a vorbit despre dorința lor de a-și mări familia.

Sorana Darclee, primele declarații despre copil: „Aș avea o preferință, și anume să fie fată”

„Cred că pregătit nu ești niciodată. Mă gândesc că îți apar tot felul de frici și întrebări, intri într-o lume total necunoscută. Auzi de la alții, experiența lor nu e și experiența ta, dar înveți.

Aș avea o preferință, și anume să fie fată, că mi se pare mai simplu ca părinte să ai grijă de o fată. Cred că e un pic mai ușor ca părinte să o îmbraci, să îi faci codițe. Să comunici cu ea.

E mai delicată, nu ai mereu panica aceea că devine vreun super erou și vrea să sară în cap de pe ceva. Dar când crește devine mai greu pentru că intervin alte lucruri pe care tu ca părinte nu le mai poți controla.

Asta cu dezamăgirile, iubirile care se răsfrâng toate asupra părinților”, a declarat Sorana, potrivit Spynews. „Îmi doresc să devin mămică dacă aș avea și o clonă care să se ocupe de asta.

Îmi doresc, dar nu am cum în momentul ăsta. Am discutat [despre copii]. Nu că vrem noi, dar suntem obligați să îi ascultăm pe ai noștri, familia, că toți vor o jucărie pe care să o iubească și să aibă grijă de ea.

Dar noi suntem destul de rezervați în această privință, căci mai avem multe lucruri de făcut și nu vreau să fiu părintele care își crește copilul cu o bonă. Nu vreau să pierd momente speciale din viața copilului meu.

Și, din fericire, nu sunt doar eu dubioasă cu copilul, ci este și Cosmin, și atunci între noi nu există niciodată o discuție în contradictoriu. Există discuțiile în contradictoriu cu familia.

Dar i-am zis mamei că până în 40 de ani nu am promis că-l fac. Dacă nu l-am făcut până în 40, ia-ți adio că nu-l mai fac. Dar mama vrea să-și prindă nepotul”, a mai spus.

Foto: Instagram

Citește și:

Elliot Page și Emma Portner divorțează. Actorul a depus actele în New York

Claudia Pătrășcanu, primele declarații după vacanța la munte alături de Gabi Bădălău

Ioana Dichiseanu, noi detalii despre starea de sănătate a lui Ion Dichiseanu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter