Marian Andrei, de la iLikeIT, sărbătorește 10 ani de relație cu soția: „Inelul l-a primit spontan, în timp ce spăla vasele” / Exclusiv

De Unica.ro, pe Ultimul update Duminică, 21 mai 2023, 23:42

Marian Andrei de la iLikeIT, emisiune difuzată la Pro Tv, a lucrat într-un call center, ca să-și câștige singur banii.

Prezentatorul iLikeIT ne-a dezvăluit care a fost primul său job. El lucra într-un call center unde multă lume îi închidea telefonul în nas, după cum ne-a declarat.

Marian Andrei de la iLikeIT, dezvăluiri despre primul job: „Eram plătit cu vreo 4 lei pe oră. Mulți îmi închideau în nas”

Marian Andrei si Iulia Ionescu, prezentatorii iLike IT
Marian Andrei si Iulia Ionescu, prezentatorii iLike IT

Câștiga 4 lei pe oră, 32 de lei pe zi, iar dacă mai comanda o pizza și un suc deja era pe minus la final de zi. Așa a învățat că banul se face greu, cu muncă.

După mai bine de un an de muncă în call center, Marian Andrei a reușit să strângă bani să-și cumpere primul telefon. În exclusivitate pentru UNICA, prezentatorul Pro TV a povestit și cum și-a cunoscut soția, în 2012, la un eveniment de gaming și cum i-a oferit inelul de logodnă în timp ce spăla vasele.

Pe lângă interacțiunea pe care o aveți în cadrul emisiunii iLike IT, cum te înțelegi cu Iulia Ionescu?

Pe post interacționăm doar vreo 30 de minute, dar când nu suntem la TV suntem împreună toată săptămâna, astfel încât emisiunea să ne iasă așa cum ne place nouă. Sunt foarte fericit că formăm o echipă împreună și ne înțelegem minunat. 

Care a fost primul tău job? Când ai câștigat primii bani?

Primul job? În clasa a 11-a! Visam să fac primii mei bani, să pot să-mi iau ce gadgeturi îmi doresc, haine, încălțări, restaurante, petreceri… Așa că m-am angajat într-un call center, doar că eram plătit cu vreo 4 lei pe oră. Cel mai probabil te-am sunat cândva ca să îți cer părerea despre un produs sau serviciu. (n.r. – zâmbește)

Lucram doar în weekend, de la 9 dimineața până pe la 18. 32 de lei în 8 ore de muncă. Dacă-mi comandam o pizza și un suc în pauza de masă, plecam pe minus spre casă, dar așa am învățat că banii se fac greu. Acest job m-a responsabilizat.

Marian Andrei a lucrat la call center, făcea sondaje de opinie: „Din salariul câștigat mi-am cumpărat și primul telefon”

Pentru prima dată am avut niște șefi care așteptau rezultate de la mine. Am învățat cum să mă vând la telefon ca să-i conving pe oameni să-mi răspundă la sondajele de opinie. Mulți îmi închideau în nas și era nevoie de o muncă grea de convingere. Vreun an și jumătate am rămas aici. Din salariul câștigat mi-am cumpărat și primul telefon.

Cât de importanți sunt banii pentru tine?

Sunt foarte importanți, evident. Avem un copil de crescut, diverse cheltuieli și din când în când ne propunem să plecăm și în niște vacanțe. Am învățat rapid că banii sunt importanți, dar că nu e ok să-ți faci un scop din asta, căci poți uita ce contează în jurul tău cu adevărat. Eu sunt omul experiențelor și îmi place să mă bucur de prieteni, ieșiri, călătorii – de viață, în general.

Am vrea să știm mai multe despre soția ta. Cum v-ați cunoscut?

Ne-am cunoscut la un eveniment foarte mare de gaming, care a avut loc la București în 2012. Ea se ocupa de comunicarea și promovarea evenimentului respectiv, eu venisem să filmez. De altfel, acolo au fost printre primele reportaje de la PRO TV, căci doar ce mă alăturasem echipei. Nu ne-am înțeles din prima. Eu căutam o anumită abordare pentru reportajul de acolo, ea îmi spunea că nu se poate. În cele din urmă, am reușit s-o conving să mă ajute, dar n-a fost ușor.

Marian Andrei, 10 ani de relație cu jumătatea lui. I-a luat inelul de logodnă din America: „L-a primit spontan, în timp ce spăla vasele”

Marian Andrei de la iLike IT, emisiunea de la Pro Tv
Marian Andrei de la iLike IT, emisiunea de la Pro Tv

Ne-am revăzut câteva luni mai târziu cu ocazia unei alte știri și atunci ne-am înțeles mult mai bine. Ca orice gazdă bună, m-a întrebat dacă vreau ceva de băut, ne-am luat cu treabă și a uitat să-mi aducă apa. Câteva zile mai târziu m-a invitat în oraș ca să-și repare greșeala. Restul e istorie, iar luna viitoare aniversăm 10 ani de când suntem împreună.

Când ai aflat că ea este aleasa? Dar cererea în căsătorie cum a avut loc? A fost ceva plănuit sau spontan?

Am aflat că ea este aleasa la scurt timp după ce am devenit un cuplu. Este o persoană foarte inteligentă, amuzantă și directă atunci când e nevoie. Mi-am dat seama că putem construi un viitor împreună, iar în iunie aniversăm 10 ani de relație și 6 de căsătorie. Am trecut prin foarte multe în acești ani, iar din fiecare situație am ieșit mai puternici și mai uniți.

Legat de căsătorie? A fost de comun acord, fără cerere în căsătorie. Știam amândoi că nu vrem o nuntă mare, ci doar starea civilă alături de o mică petrecere în grădină… cu burgeri! Am invitat doar câțiva prieteni și membrii din familia apropiată.

Cu inelul de logodnă am o poveste interesantă. Soția mea nu prea poartă bijuterii, dar pentru această ocazie specială mi-a făcut munca mai grea și a ales un model de la un designer din New York, unde urma să ajung într-o deplasare de 3 zile. Am dat comandă, doar că inelul a ajuns la 10 minute după ce am luat taxiul spre aeroport. Întârziasem deja foarte mult și nu mai puteam să aștept curierul.

Am avut noroc cu un alt participant la deplasare, din Bulgaria, care avea avionul puțin mai târziu decât mine. A luat el inelul și ne-am întâlnit câteva săptămâni mai târziu, în București, ca să îl recuperez. Soția mea l-a primit spontan, în timp ce spăla vasele. Am râs foarte mult amândoi și ne aducem aminte cu drag de acel moment.

Care este cea mai mare frică a lui Marian Andrei, prezentatorul de la iLikeIT

Care este secretul unei căsnicii frumoase și de durată?

Nu este niciun secret. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Și comunicarea constantă.

Ți-ar plăcea ca Zian să îți calce pe urme, să activeze în domeniul din care faci parte?

Orice îl face pe el fericit. O să facem tot posibilul să îl ajutăm. Îi place foarte mult să construiască și i-am cumpărat tot felul de seturi de construcții. La grădiniță are opțional de robotică. Dacă va alege să lucreze în domeniul meu, promit să-l ajut cum pot eu mai bine cu experiența pe care am acumulat-o. 

Nu este deloc ușor să crești un copil. Cum vă descurcați tu și soția ta? Aveți parte de ajutor?

Ne place să credem că facem o treabă bună cu Zian. E un copil ușor de crescut și ne distrăm foarte tare în timp ce facem asta. Încercăm să facem față oricărei zile sau provocări. Uneori ne iese, alteori mai puțin. Important este să fim cât de mult putem împreună, să ne înțelegem reciproc și să găsim soluții. Avem o bonă care ne ajută câteva zile pe lună, atunci când Zian este răcit sau nu poate să meargă la grădiniță. Bunicii sunt aproape și ne ajută de fiecare dată când avem nevoie.

Care este cea mai mare frică de-ale tale, în raport cu fiul tău?

Să se îmbolnăvească sau să pățească ceva. Cred că asta e cea mai mare frică pe care o poate avea un părinte.

Foto: Pro Tv

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter