Sora lui Cătălin Scărlătescu, despre viața amoroasă a celebrului chef

De Unica.ro, pe

Cătălin Scărlătescu (48 de ani) își ține viața personală departe de public. Se știe deja că faimosul jurat de la “Chefi la cuțite” are o relație amoroasă cu o tânără mai mica decât el cu aproape 18 ani, dar nu se cunosc foarte multe detalii despre această femeie.

Recent, sora lui Cătălin Scărlătescu, Carmen Istrate, a dezvăluit care este relația amoroasă a fratelui ei cu iubita lui. Carmen cochetează și ea cu bucătăria, având un local pe litoralul românesc unde doritorii se pot delecta cu clătite. Sora lui Scărlătescu este divorțată și are un băiețel.

Citeşte şi: Cântărețul Uddi, probleme de sănătate la 32 de ani: „Nu mă așteptam. Au fost complicații și merge mai greu!”

Citeşte şi: Irina Mohora a născut cel de-al doilea copil. Prima fotografie cu fetița prezentatoarei de la TV

Citeşte şi: Actrița Mena Suvari, despre violurile din adolescență: „O parte din mine a murit atunci!”

Citeşte şi: Alexandra Stan, în conflict cu Cătălin Măruță. Ce s-a întâmplat între cei doi

Despre viața amoroasă a Chefului, Carmen a precizat următoarele:

„Relația este una foarte frumoasă și foarte asumată. Sper să fie cu happy-end. Eu așa sper și mă rog la Dumnezeu (n.r. – să fie femeie pe care chef să o ia de soție). Ei doi stau împreună mai tot timpul, lucru nou pentru el, nu știu pentru ea. De data asta, este ceva foarte serios și special. (…) Cred că o s-o ia la emisiuni și la filmări cu el, peste tot. M-aș bucura enorm (n.r. – să aibă copii), dar e alegerea fiecăruia. M-aș bucura enorm pentru că un copil este ceva minunat în viața fiecărui om”, a spus sora lui Cătălin Scărlătescu la Antena Stars.

Legat de diferența de vârstă dintre cei doi, Carmen a spus că din punctul acesta de vedere nu există probleme, deoarece ei doi se înțeleg și se completează la perfecție.

„Vârsta asta nu e decât o cifră într-un buletin, contează cine ești tu. Ea este o femeie foarte matură pentru vârsta ei, iar el este un copil pentru vârsta lui și atunci se întâlnesc undeva la mijloc. Cred că ea este mai matură decât este el, dacă este să analizăm”, a adăugat Carmen.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter