Sora cea mică a Lidiei Buble, Lorena, a împlinit 19 ani. Ce frumoasă este mezina familiei Buble

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 22 noiembrie 2021, 13:54

Lidia Buble (28 de ani) provine dintr-o familie numeroasă, având alți 10 frați și surori. Solista are 4 surori, Dana, Estera, Diana și Lorena, și 6 frați, Simion, Corneliu, Beniamin, Daniel, Iosif și Elisei. Pe 21 noiembrie 2021, mezina familiei Buble, Lorena, a împlinit 19 ani.

Sora cea mică a Lidiei Buble, Lorena, a împlinit 19 ani. Ce frumoasă este mezina familiei Buble

Cu ocazia aniversării Lorenei, Lidia a revenit în orașul natal, Deva. „Am venit acasă, la Deva, la mami și la tati și la Lori, pentru că azi este ziua ei. Nu se aștepta deloc să vin, mai ales ea, nici ai mei nu se așteptau să vin. Ei credeau că încă sunt plecată în Spania. Știa doar Diana”, a spus Lidia în mediul online. De la artistă, Lorena a primit un stilou-pană și un nou telefon.

„La mulți ani binecuvântați, omulețul meu preferat! 🤍🎂🤗 Să te binecuvânteze Dumnezeu cu multă sănătate, ca să poți face tot ce ți-ai propus în viață, și cu multă înțelepciune, ca să poți lua cele mai bune decizii pentru tine! 🙏❤️ TE IUBESC NECONDIȚIONAT!”, a mai scris solista pe Instagram, în dreptul a două imagini cu ea și Lorena.

Fără îndoială, toate surorile Buble sunt superbe, însă mezina a furat, probabil, cele mai multe inimi. Din descrierile publicate în dreptul fotografiilor postate în mediul online, Lorena pare să fie pasionată de lirică, versurile lui Eminescu și Blaga regăsindu-se adesea alături de acestea.

Extrem de naturală, mezina familiei Buble ar putea avea cu ușurință o carieră în modelling. Cu toate acestea, Lorena pare să împărtășească pasiunea surorii sale mai mari pentru muzică.

„Cât poți fi de frumoasă cu naturalețea ta! Ești superbă!; Ești cea mai frumoasă! Mădălina Ghenea junior, așa-i, Lidia Buble??; O frumusețe rară!!; Fetița dragă, ești superbă!! Din toate punctele de vedere!; Aș vrea să văd copii cu principii asemănătoare ție mai des. Sunt sigură că așa o să fie! Draga de tine!!!!!! Ai un viitor strălucit ca și tine”, acestea sunt doar câteva dintre comentariile primite de Lorena pe Instagram.

Citește și:

Lidia Buble și sora ei, Estera, despre Asia Express: „Toată lumea își bate joc de tine”

Lidia Buble, schimbare îndrăzneață de look după încheierea filmărilor pentru Asia Express

Lidia Buble, cea mai bine plătită concurentă Asia Express. Cât câștigă artista

„Suntem 11 cu toții. Mama mi-a spus că i-a fost greu cu primii trei copii, pentru că apoi ne-am crescut unul pe celălalt. Ea nu a lucrat, s-a ocupat de noi, iar tata este preot. Am locuit într-un apartament cu patru camere, din Deva, cu paturi suprapuse”, spunea Lidia Buble în trecut.

„Am avut cea mai frumoasă copilărie. De Crăciun și de Paște era ceva de vis. Ne costumam în Iosif și Maria, în magi, ne aduceam cadouri, iar noi, fetele, făceam prăjituri cu mama”, mai declara artista în urmă cu ceva timp, pentru Click!. „Îmi amintesc că atunci când ne duceam la cules de mere sau de cartofi, la țară, mergeam toți 13 cu o Dacia 1310, iar lumea se uita la noi ca la urs”, a continuat.

„Nu încăpeam, dar ne îngrămădeam cum puteam, iar mama era nevoită să ne pună pe mine și pe fratele meu între picioarele ei, atunci când era Poliție. Culmea e că tot ne trăgeau pe dreapta, însă tata scăpa mereu de amendă”, a completat.

„Sunt foarte mândră de frații mei! Sunt extrem de talentați și… adevărul este că trei dintre ei sunt chiar mai talentați decât mine. Cântă mai bine! Este vorba despre Elisei, Diana și Lorena. Ei iau lecții de canto, dar cântă și la instrumente muzicale. Lorena, cea mai mică, este și cea mai talentată din familie. De întâlnit, cu toții, ne întâlnim când apucăm”, mai povestea Lidia Buble la începutul carierei.

Foto: Instgram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter