Sofia Vergara, cel mai bine plătit actor american de televiziune pentru al șaptelea an consecutiv

De Oana Dinu, pe Ultimul update Vineri, 26 octombrie 2018, 18:21
Sofia Vergara este și în 2018 pe primul loc în topul celor mai bine plătiți actori de televiziune realizat de Forbes. Ea a câștigat peste 40 de milioane de dolari.

Sofia Vergara, starul serialul de televiziune „Modern Family”, a avut un câștig de 42,5 milioane de dolari, cu 16 milioane mai mult decât Jim Parsons, actorul din „The Big Bang Theory”, clasat pe locul al doilea, conform News.ro.

Pentru rolul din serialul ABC „Modern Family”, actrița în vârstă de 46 de ani a fost nominalizată a fost nominalizată la patru premii ale Golden Globe, patru Primetime Emmy Awards și sapte Screen Actors Guild Awards. A mai jucat în filmele „Big Trouble”, „Soul Plane”, „Dogtown Boys și „Four Brothers”, iar în 2010 a primit un premiul Emmy pentru cea mai bună actriță a anului în roluri secundare din seriale comice. În 2014, s-a clasat pe locul 32 în topul celor mai puternice femei din lume realizat de Forbes.

În topul celor mai bine plătite actrițe de televiziune, după Sofia Vergara urmează Kaley Cuoco, cu 24,5 milioane și Ellen Pompeo din „Grey’s Anatomy”, cu 23,5 milioane de dolari. Pe locul 4 se poziționează Mariska Hargitay („Law & Order: Special Victims Unit”, pe locul cinci Julie Bowen („Modern Family”), urmată de Melissa Rauch („The Big Bang Theory”), Kerry Washington („Scandal”), Claire Danes („Homeland”) și Pauley Perrette („NCIS”).

În topul actorilor care au fost cel mai bine plătiți în perioada 2017 – 2018, după prima poziție ocupată de Jim Parsons, se află colegii lui de serial,  Johnny Galecki , Kunal Nayyar, Simon Helberg. Pe locul al cincilea se află Mark Harmon („NCIS”), urmat de actorii din serialul „Modern Family”, Ed O’Neill, Eric Stonestreet, jesse Tyler Ferguson, Ty Burrell și actorul din „The Walking Dead”, Andrew Lincoln.

Topurile realizate de publicaţia Forbes includ atât salariile, cât şi sumele provenind din sponsorizări şi alte contracte publicitare, din perioada 1 iunie 2017 – 1 iunie 2018.

Citește și: 

Sinéad O’Connor s-a convertit la islam. Cântăreața și-a schimbat și numele

A dat medicina pe arta fotografică și a fost declarat „Fotograful Anului” 2018

Sursă foto: northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter