Şoc: Victor Slav şi Anda Adam s-au despărţit

De Diana Zagrean, pe

Victor Slav şi Anda Adam s-au despărţit după o relaţie care a durat şase ani. Vezi aici motivul.
Cei doi au luat această decizie de comun acord şi sunt hotărâţi să meargă pe drumuri separate în viaţă, se mai spune în comunicatul citat de Mediafax.
Potrivit sursei citate, atât Anda Adam, cât şi Victor Slav sunt de părere că aceasta este cea mai bună soluţie şi sunt convinşi că în ciuda despărţirii vor rămâne în relaţii de prietenie.
„Anda şi Victor îşi rezervă dreptul la intimitate, acest comunicat fiind singura informaţie cu privire la despărţirea lor pe care o vor face publică”, se mai spune în comunicat.
„Da, este adevărat! Mai mult nu am ce să spun!”, a declarat Anda Adam, potrivit Libertatea, precizând că preferă ca amănuntele privind această separare să rămână în sfera privată.
Recent, Victor Slav declara că nu este gelos pe faptul că Anda Adam este mereu înconjurată de dansatori sexy. Cei doi au participat împreună la mai multe evenimente mondene din acest an, iar Victor a însoţit-o pe Anda la concertul Lady Gaga, unde ea s-a îmbrăcat la fel de excentric ca idolul său.
Cântăreața Anda Adam și prezentatorul rubricii „Vremea” de la Pro TV, Victor Slav, s-au cunoscut în urmă cu 6 ani, în cadrul emisiunii „Dansez pentru tine”.
De-a lungul timpului au apărut nenumărate zvonuri conform cărora cei doi s-ar fi despărțit, însă aceștia le-au infirmat de fiecare dată.
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter