Şocant: Ca să slăbească, Salma Hayek îşi îngheaţă ţesutul adipos!

De Unica.ro, pe

Protagonista din „Frida”, Salma Hayek, a dat lovitura în materie de slăbit. Vedeta a descoperit o tehnică performantă de criogenare care are capacitatea şi promite eliminarea grăsimii în exces pentru totdeauna.
Aparatul CoolTech funcţionează ca un vacuum, separă şi izolează stratul adipos. În timpul procedurii, grăsimea este îngheţată până la -8 grade Celsius, în mai puţin de un minut, fapt care reduce semnificativ durerea.

Specialiştii susţin că, supuse unui astfel de tratament, adipocitele sunt distruse definitiv, iar grăsimea este eliminată în proporţie de 30% în prima şedinţă.

„Odată distruse, celulele moarte sunt eliminate cu ajutorul macrofagilor, care ne scapă de ţesuturile moarte, reciclându-le şi trasformându-le în aminoacizi, peptide şi proteine, fără posibilitatea de regenerare. Cu această terapie se pot trata maxim 3 zone corporale, pentru că organismul nostru beneficiază de un număr fix de macrofagi, care fac faţă cu brio unui număr finit de celule adipoase moarte”, excplică specialiştii Abeauty Clinic.

Pentru siguranţa pacientului, înainte de a începe tratamentul pe zonele cu probleme, medicul specialist aplică un gel anti-înghet, care protejează tegumentul împotriva necrozei.

Vezi mai jos cum acţionează CoolTech.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter