Salma Hayek, fotografiată la plimbare în Londra. Cum arată actrița nemachiată

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 10 august 2022, 13:53

Recent, Salma Hayek (55 de ani) a fost fotografiată de paparazzi la plimbare în parcul Hampstead Heath din Londra, alături de patrupezii ei și de o prietenă. În imagini, actrița este surprinsă într-un outfit comod și fără machiaj.

Salma Hayek, fotografiată la plimbare în Londra. Cum arată actrița nemachiată

Dintotdeauna, Salma a acordat o atenție deosebită sănătății și aspectului fizic, motiv pentru care, la 55 de ani, se mândrește cu un ten luminos lipsit de imperfecțiuni și cu o siluetă voluptoasă și tonifiată. De-a lungul timpului, actrița a vorbit despre alimentația ei, dar și despre antrenamentele fizice care au dat roade în ceea ce o privește.

„Când sunt stresată, îmi regăsesc confortul în mâncare. În schimb, după o dietă doar cu sucuri (n.red.: din legume și fructe), sunt mai motivată să mănânc sănătos, nu emoțional”, a povestit. „Curățarea aceasta este ca o meditație pentru mine. Mă face să mă opresc, să mă concentrez și să mă gândesc la ceea ce pun în corpul meu. Îmi asum un angajament față de sănătatea mea și apăs un buton de restart”, a încheiat atunci.

În afara acestui regim temporar, Salma nu ține alte diete. „Nu-mi place să țin diete și nici nu mă pricep la a le ține”, mai spunea în trecut. Din cauza programului haotic de pe platourile de filmare, Salma are rareori timp să meargă regulat la sală.

„Unii oameni au disciplina antrenamentului de dimineață, eu nu am reușit asta”, a admis. „Lucrez, în schimb, cu o femeie din Londra care m-a învățat cum să-mi țin corpul într-o poziție în care mușchii mei să fie activați întreaga zi. Deci și când te speli pe dinți îți poți lucra mușchii”, a mai povestit.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Salma Hayek, apariție rară alături de unica ei fiică, Valentina, la premiera filmului „Eternals”

Jennifer Lopez are o colecție impresionantă de inele de logodnă! Cum arată bijuteriile artistei

„Este yoga de restaurare. M-a învățat cum să mă tonifiez fără să mă încordez. Relaxezi mușchii, te focusezi pe părțile pe care le lucrezi, dar niciodată cu tensiune. Ai fi surprins de efectele pe care o relație conștientă cu corpul le are”, a mai spus.

Cât despre antrenamentele propriu zise, Salma este o fană a plimbărilor. Nu se plimbă singură, ci alături de câinii ei. „Asta este versiunea mea de antrenament și aceștia sunt câinii mei antrenori!”, scria actrița în trecut pe Instagram.

Ultimul, dar nu cel din urmă „aliat” al Salmei este masajul. „Masajul oxigenează, activează circulația și menține mușchii sănătoși și fermi. Nici nu pot să vă spun, doar la nivelul sistemului limfatic, ce poate face masajul facial”, mai declara Salma în trecut, potrivit Inquisitr.

În anul 2009, Salma s-a căsătorit cu François-Henri Pinault (59 de ani), CEO-ul grupului Kering. Compania deține casele de modă: Gucci, Saint Laurent, Bottega Veneta, Balenciaga, Alexander McQueen, Brioni, Boucheron, Pomellato, DoDo, Qeelin, Ulysse Nardin și Girard-Perregaux. Salma și François au împreună o fiică, Valentina Paloma, acum în vârstă de 14 ani.

Foto: Instagram: Profimediaimages.ro

Vezi şi Westminster Abbey din Londra – curiozități despre catedrala unde sunt încoronați regii britanici!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter