Salma Hayek, de nerecunoscut la 54 de ani. Cât de mult s-a îngrășat actrița!

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 21 iulie 2021, 11:23

Salma Hayek (54 de ani) a pierdut din nou lupta cu kilogramele. Actrița a fost recent fotografiată de paparazzi purtând rochii largi pentru a-și ascunde silueta care și-a pierdut suplețea din tinerețe. Se pare că în perioada pandemiei, frumoasa vedetă a acumulat câteva kilograme suplimentare și profită acum de ținutele vaporoase de vară pentru a masca acest lucru.

Salma Hayek a mai avut probleme cu greutatea în timpul sarcinii. În 2007, înainte să o aducă pe lume pe fetița ei, Valentina Paloma Pinault (13 ani) și a soțului ei, miliardarul francez Francois-Henri Pinault (58 de ani), Salma cântărea mai mult cu 23 de kilograme. Chiar dacă se îngrășase atât de mult, actrița spunea atunci că nu o deranjează modificările fizice prin care trece datorită sarcinii.

Citeşte şi: Salma Hayek a fost distinsă cu premiul „Personalitatea Anului”

„Am avut ocazia să observ cum corpul meu s-a deformat – motivul fiind unul foarte bun – și nu regret nicio clipă transformarile prin care am trecut. După acea perioadă, am început să îmi apreciez corpul. Toate lucrurile care înainte îmi displăceau la corpul meu, de fapt, nu erau așa de importante. Noi (n.r. – femeile) trebuie să ne luptam zi de zi pentru a avea încredere în noi. Trăim într-o societate foarte dură cu femeile. Trebuie să fim inteligente, să avem succes pe plan profesional, să fim mame bune, frumoase, tinere și să fim slabe pentru totdeauna„, spunea Slama Hayek, în urmă cu câțiva ani, potrivit dailymail.co.uk.

Vezi cum arată Salma Hayek acum în galeria foto de mai sus.

Slama Hayek, diagnosticată cu o formă gravă de COVID-19

Celebra actriță s-a infectat cu SARS-CoV-2 și a făcut o formă gravă de COVID-19 chiar la începutul pandemiei. Cu toate că dezvoltase o formă severă a bolii, actrița a refuzat vehement să meargă la spital, așa cum îi recomandase medicul.

„Medicul meu m-a implorat să merg la spital, pentru că era atât de grav. Am spus: Nu, mulţumesc. Prefer să mor acasă”, declara ea în 2020, pentru Variety.

Salma Hayek, prima actriță mexicană nominalizată la Premiul Oscar

Actrița americană de origine mexicană, pe numele său real Salma Hayek Pinault și-a început cariera în Mexic, în telenovela „Teresa”. A urmat apoi un rol în filmul El Callejón de los Milagros,  pentru care a fost nominalizată la Premiul Ariel.

În 1991, Hayek s-a mutat la Hollywood, devenind faimoasă datorită rolurilor pe care le-a interpretat în fime precum „Desperado” (1995), „Dogma” (1999) şi „Wild Wild West” (1999). Salma Hayek este prima actriță mexicană nominalizată la Premiul Oscar pentru categoria „Cea mai bună actriță” și a doua actriță latino-americană care a primit o nominalizare la premiile Oscar, după Fernanda Montenegro, pentru rolul principal din filmul biografic „Frida” (2002). „Frida” i-a adus o nominalizare și la Globul de Aur, precum și la premiul BAFTA.

Foto – Profimedia/Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter