Salma Hayek, diagnosticată cu o formă gravă de COVID-19

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 20 mai 2021, 12:24
Salma Hayek a mărturisit într-un interviu acordat revistei Variety că a avut COVID-19 la începutul pandemiei. Actrița a refuzat să meargă la spital deși dezvoltase o formă gravă a bolii. 

Salma Hayek a dezvăluit că o bună parte a anului trecut a petrecut-o recuperându-se după ce s-a luptat cu virusul SARS-CoV-2 chiar la începutul pandemiei de COVID-19. Actrița a dezvoltat o formă severă a bolii, însă a refuzat să meargă la spital, așa cum îi recomandase medicul.

„Medicul meu m-a implorat să merg la spital, pentru că era atât de grav. Am spus: Nu, mulţumesc. Prefer să mor acasă”, a declarat ea pentru Variety.

Actriţa în vârstă de 54 de ani a precizat că a petrecut şapte săptămâni în izolare într-o cameră din casa sa. La un moment dat, a avut nevoie de oxigen suplimentar. Aceasta a spus că nu și-a recăpătat pe deplin energia pe care a avut-o cândva. 

Citește și: Antonia, mesaj dur la adresa lui Cătălin Măruță: „Gratuit. Penibil. Răutate în prime time!”

Mihaela Bilic a avut o relație de 13 ani cu actualul soț al Andreei Berecleanu

Actorul Charles Grodin a murit la 86 de ani

Ce i-a făcut Ianca, fiica lui Răzvan Simion, Lidiei Buble după despărțirea de tatăl ei

Salma Hayek s-a întors pe platourile de filmare

Cu toate acestea, s-a întors pe platourile de filmare pentru a juca în pelicula regizată de Ridley Scott,„House of Gucci/ Casa lui Gucci”, alături de Lady Gaga, Mădălina Ghenea, Al Pacino, Jaret Leto, Jeremy Irons, Adam Driver.

De asemenea, Salma Hayek va putea fi văzută din luna iunie în rolul Soniei Kincaid „The Hitman’s Wife’s Bodyguard”, în regia lui Patrick Hughes. Actrița i-a avut colegi de platou pe Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Antonio Banderas, Morgan Freeman. 

Salma Hayek Pinault este o actriță americană de origine mexicană. Şi-a început cariera în Mexic, în telenovela „Teresa”. A jucat apoi în filmul El Callejón de los Milagros, rol pentru care a fost nominalizată la Premiul Ariel.  În 1991 Hayek s-a mutat la Hollywood, devenind cunoscută datorită rolurilor pe care le-a interpretat în fime ca „Desperado” (1995), „Dogma” (1999) şi „Wild Wild West” (1999).

Ea este prima actriță mexicană nominalizată la Premiul Oscar pentru categoria „Cea mai bună actriță” și a doua actriță latino-americană care a primit o nominalizare la premiile Oscar, după Fernanda Montenegro. Nominalizarea la Oscar a fost pentru rolul principal din filmul biografic „Frida” (2002), peliculă ce i-a adus o nominalizare și la Globul de Aur, precum și la premiul BAFTA.

Actrița este căsătorită din 2009 cu omul de afaceri francez François-Henri Pinault (58 de ani). Au împreună o fetiță, Valentina Paloma Pinault, în vârstă de 13 ani. 

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter