Salma Hayek, apariție rară alături de unica ei fiică, Valentina, la premiera filmului „Eternals”

De Adelina Duinea, pe

Salma Hayek (55 de ani) este mama unei fiice, Valentina Paloma Pinault (14 ani), din mariajul cu francezul François-Henri Pinault (59 de ani), CEO-ul grupului Kering. Compania condusă de François deține casele de modă: Gucci, Saint Laurent, Bottega Veneta, Balenciaga, Alexander McQueen, Brioni, Boucheron, Pomellato, DoDo, Qeelin, Ulysse Nardin și Girard-Perregaux.

Salma Hayek, apariție rară alături de unica ei fiică, Valentina, la premiera filmului „Eternals”

Actrița și afaceristul s-au căsătorit de două ori, în anul 2009. O dată în Paris, de Ziua Îndrăgostiților, și o dată în Veneția, având una dintre cele mai scumpe ceremonii din lume. Printre invitații perechii s-au numărat Penelope Cruz, Bono, Charlize Theron, Stella McCartney și Woody Harrelson. Evenimentul ar fi costat 2,6 milioane de euro, iar rochia actriței a fost creată de casa de modă Balenciaga.

Până acum, Salma și-a ținut unica fiică departe de Hollywood. Recent, însă, la premierea celui mai nou film al ei, „Eternals”, Salma a fost însoțită de adolescentă. „N-aș fi putut avea o companie mai bună la premiera „Eternals” din Los Angeles #mamămândră”, a scris actrița pe Instagram, în dreptul unei fotografii cu ea și Valentina.

„Așa mamă, așa fiică, amândouă frumoase. Îți simțim lipsa ♥️”, a comentat actorul Anthony Hopkins (83 de ani). „Superbe!!!; Cât de frumoase!; Vale divina; Fabuloase”, au mai fost doar câteva dintre reacțiile urmăritorilor actriței.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Asasinarea lui Maurizio Gucci, ultimul moștenitor al imperiului Gucci, subiect de film

Așchia nu sare departe de trunchi! Ce frumoasă este fiica supermodelului Heidi Klum

Salma Hayek a împlinit 55 de ani! Cum se menține actrița în formă

La eveniment, Salma a purtat o rochie Gucci neagră cu un decolteu adânc în V. Și-a accesorizat outfitul cu un plic negru din catifea, pantofi aurii cu platformă și un colier din aur cu diamante. Valentina a optat pentru o rochie Saint Laurent neagră cu buline albe și volane. Și-a accesorizat ținuta cu un plic negru lucios, dressuri negre și botine cu toc din piele întoarsă.

Salma și-a cunoscut soțul la o gală organizată în Palatul Grassi din Veneția. François, atunci în vârstă de 44 de ani, era deja CEO-ul companiei Kering.

Într-un interviu oferit publicației Town & Country, vorbind despre întâlnirea cu François, actrița a mărturisit: „Este o poveste atât de romantică și frumoasă, dar care vreau să îmi aparțină doar mie. Nu vreau să o vulgarizez transformând-o într-o poveste care m-ar putea face mai interesantă”.

François mai are doi copii, o fiică și un fiu, Mathilde (20 ani) și François (23 de ani), din primul său mariaj cu Dorothée Lepère (1996 – 2004). Din relația cu modelul Linda Evangelista (56 de ani), afaceristul mai are un fiu, Augustin James Evangelista (15 ani).

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter