Veste şoc: Ce cuplu celebru se pregăteşte de despărţire

Deşi aşteaptă un copil şi păreau fericiţi împreună, se pare că cei doi se pregătesc de despărţire. Vezi despre cine e vorba!
Sunt unul dintre cele mai mediatizate cupluri de la Hollywood, merg împreună peste tot, par fericiţi şi în plus aşteaptă un copil. Cu toate acestea, se pare că Kim Kardashian şi Kanye West nu se mai înţeleg.
Conform tabloidelor americane ei au luat deja decizia de a se despărţi, dar vor face anunţul oficial abia după naşterea copilului. De ce au ales să ţină despărţirea secretă pentru moment? Probabil că se tem de publicitatea negativă pe care această veste au aduce-o. Kim Kardashian nu vrea să piardă din audieţa serialului ei, „Keeping Up With the kardashians”, iar Kanye nu vrea să fie afectate vânzările noului album pe care îl va lansa la vară.
În plus, Kim Kardashian are la activ o căsnicie de scurtă durată cu bachetbalistul Kris Humphries. Relaţia respectivă a fost la fel de mediatizată, nunta a fost evenimentul anului la Hollywood, însă căsnicia nu a durat mai multe de 72 de zile. Având această păţanie în „CV-ul” ei de persoană publică, Kim nu ar vrea să aibă parte şi de o despărţire în timpul sarcinii.
Conform presei de scandal, cele mai recente imagini cu Kim Kardashian şi Kanye West demonstrează că cei doi nu prea se mai înţeleg. El arată ca şi cum ar vrea să fugă cât mai departe de iubită, iar ea pare mai preocupată de mâncare decât de prieten.
Dacă despărţirea va avea loc sau nu, vom afla după naşterea copilului. Cert este că fără foc nu iese fum…

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter