Andreea Mantea, despre prima noapte după despărțire și cum a aflat că e înșelată: „Am căzut din picioare”

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Luni, 12 decembrie 2022, 14:34

Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii „Casa iubirii”, de la Kanal D, a vorbit deschis despre momentele cele mai importante care i-au marcat viața și a dezvăluit și câteva detalii despre modul în care a aflat că a fost înșelată de fostul iubit.

Prezentatoarea a vorbit despre familia ei și despre cum s-a schimbat viața sa, după episodul despărțirii, în podcastul „Fiță cu Adiță”, difuzat pe canalul de YouTube theXclusiv.

Andreea Mantea, despre iubire: „Am ales să îi las pe ceilalți”

După o perioadă de opt ani în care nu și-au vorbit, Andreea Mantea și Adiță Voicu s-au așezat la aceeași masă pentru a depăna amintiri și a vorbi despre viața prezentatoarei de la Kanal D.

Andreea Mantea a mărturisit, întrebată fiind, că în acest moment este singură și că nu iubește pe nimeni. Mai mult, ea a subliniat faptul că a început să își acorde ei mai multă atenție, iar acest lucru o face tot mai fericită. Este o schimbare pe care moderatoarea recunoaște că nu o regretă.

„Nu. Îmi iubesc copilul, îmi iubesc mama, tatăl, sora, prietenii, colegii. Mă iubesc pe mine! Am trăit prea mult timp căutând la alții și nu m-am uitat la mine. Am ales să îi las pe ceilalți și să mă concentrez pe mine. Acum sunt cea mai fericită”, a mărturisit vedeta Kanal D.

Cum a aflat prezentatoarea că este înșelată de fostul iubit

Andreea Mantea este singură de mai bine de un an și jumătate. Vedeta a mărturisit că a știut că este înșelată de fostul iubit, ba mai mult a asistat la discuții între acesta și cealaltă femeie din viața lui. Moderatoarea de la Kanal D spune că a fost un moment greu atunci când și-a dat seama că în viața iubitului ei există o altă femeie.

„I-am pus niște din astea de ale noastre (n.r programe de urmărire). Am și auzit, am și văzut. Am văzut și mesaje. Eu nu mai auzeam, nu mai vedeam, am căzut din picioare, mi-a amorțit tot corpul. Îmi curgeau lacrimile”, a povestit Andreea Mantea.

Cu toate astea, prezentatoarea a reușit să treacă peste acest moment, iar acum spune că îi este mult mai bine singură. Despărțirea de fostul ei iubit a fost o eliberare pentru vedetă, lucru pe care acum nu îl mai regretă.

„O să țin minte multă vreme de acum încolo (n.r prima seară după despărțire). Când ajung acasă și fac toate cele, în momentul în care eu mă pun in pat și iau pernele și e liniște și e bine și mă gândesc la ale mele…. Îmi e greu să explic în cuvinte fericirea pe care am simțit-o în prima noapte când am dormit fără. (n.r fostul iubit)”, a povestit Andreea Mantea.

Mantea, criticată zilnic: „Noi așa suntem făcuți”

Deși este una dintre persoanele publice extrem de iubite și are o comunitate de fani numeroasă, Andreea Mantea spune că este destul de des ținta criticilor. Vedeta mărturisește că este judecată mereu pentru acțiunile sale, însă s-a obișnuit cu acest lucru și nu acordă importanță acestor voci.

„Non-stop sunt judecată greșit. Noi nu ne cunoaștem noi între noi oamenii. Noi așa suntem făcuți, să judecăm. Unii suntem total diferiți, pur și simplu ne place să judecăm”, spune Andreea Mantea.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter