Feli Donose s-a despărțit de tatăl fetiței sale: „Ne-am iubit, dar de la un timp nu ne-am mai potrivit”

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Miercuri, 28 decembrie 2022, 12:46

Feli Donose s-a despărțit de tatăl fetiței sale. Cântăreața a făcut anunțul pe Instagram, pentru a fi sigură că lumea va afla vestea direct de la ea.

Într-un instastory, fosta concurentă de la Vocea României anunță că relația ei cu tatăl micuței Nora Luna a luat sfârșit. Feli Donose spune că a făcut anunțul pentru a intra în 2023 „curată și fără secrete”.

Feli Donose s-a despărțit de tatăl fiicei sale

Feli Donose și Cătălin au trăit o poveste de dragoste frumoasă, din care a rezultat micuța Nora Luna, în vârstă de 4 ani.

Astăzi însă, artista și-a anunțat fanii pe Instagram că a decis să încheie relația cu tatăl fetiței sale.

„Mai sunt câteva zile până în 2023, iar eu vreau să intru în noul an curată și fără secrete. Așa că vreau să știți de la mine că eu și Cătălin am hotărât de comun acord să ne despărțim„, și-a început Feli Donose mesajul.

Citește și:  Cum arată mama lui Feli Donose. Cântăreața și-a fotografiat fiica de 4 ani în brațele bunicii

Ce a dus la ruptura relației dintre Feli Donose și Cătălin

În același mesaj, Feli Donose spune că ea și Cătălin s-au iubit extrem de mult, dar că, la un moment dat, lucrurile între ei nu au mai funcționat. Acesta a fost și motivul pentru care cei doi au pus punct relației lor.

„Ne-am iubit, dar de la un timp nu ne-am mai potrivit. Pe mine și Cătă ne leagă de aici încolo o relație de prietenie frumoasă, mult respect și cel mai important, rolul de părinți ai Norei Luna. Să avem un 2023 înfloritor”, a continuat Feli Donose în postarea ei.

Citește și: Feli Donose, reacție la criticile primite pentru aspectul fizic: „Ești șmechera lumii fix așa cum simți să fii”

Înainte de a-l întâlni pe Cătălin, cel care i-a devenit iubit și tatăl fiicei sale, Feli Donose a avut cu acesta o relație la distanță. Cătălin locuia în Germania acum câțiva ani, pentru ca în timp, el să ia decizia curajoasă de a reveni în țară și a-i fi alături iubitei sale.

„Eram într-o relaţie la distanţă cu Cătălin, care spunea că a decis să se mute în ţară ca să încercăm să avem o relaţie, or, eu nu mai avusesem o relaţie stabilă de foarte mulţi ani. Fugeam de angajament, pentru mine era: „NU! Mi-ai stricat meciul! Eu vreau să adopt şi să fiu mamă singură. Lăsaţi-mă în pace! Ce e cu toate planurile astea date peste cap? Tata moare, omul ăsta vine, eu relaţie? Când adopt?“. (Râde) A fost un şoc foarte mare pentru mine pentru că a plecat tata şi a venit alt bărbat în viaţa mea. Apoi am rămas gravidă. Iar n-am mai înţeles nimic”, a mai spus, cu sinceritate, Feli, potrivit profm.ro.

Feli Donose are o fetiță de 4 ani

Iubirea lui Feli Donose pentru fiica ei, Nora Luna, este una imensă. Artista a dovedit asta și într-una dintre cele mai recente postări ale sale. Cântăreața a postat o fotografie în care apare alături de cea mică, însoțită de un mesaj emoționant.

„În fiecare zi și în tot restul vieții mele o să mă rog să fiu exemplul tău bun de femeie. Te iubesc cum nu am iubit! Voi fi înger pentru cine te iubește. Voi fi demon pentru cine te rănește. Până la sfârșitul tuturor vieților mele. Ești totul pentru mine”, a scris Feli Donose pe Instagram.

În 2012, Feli a participat la emisiunea-concurs Vocea României. A făcut parte din echipa lui Marius Moga, alături de care a ajuns până în semifinale. Totodată a fost unul dintre concurenții creditați cu cele mai mari șanse la câștigarea concursului.

Începând cu anul 2014, Feli a hotărât să se alăture echipei HaHaHa Production și să lucreze pentru propriul său proiect muzical. În luna octombrie a anului 2014, artista a lansat primul single din cariera sa, „Cine te crezi”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter