Smiley şi Sore: Indicii care demonstrează că sunt de mult timp împreună

De Sandra Sarbu, pe

Lovitură de teatru!… sau nu. Abia de curând presa de scandal din România a anunţat că Smiley şi Sore au început o frumoasă relaţie, însă noi avem motive să credem că nu este ceva tocmai nou, ci cei doi artişti au lăsat în urma lor mai multe indicii că formează un cuplu încă de anul trecut.
Colaborare profesională?
Smiley a luat-o pe Sore Mihalache sub aripa protectoare a găştii HaHaHa Production şi a promovat-o puternic, astfel că blonda a avut o ascensiune rapidă. Sub premisa unei colaborări strict profesionale, cei doi artişti au avut ocazia să se cunoască tot mai bine şi, în timp, să devină tot mai apropiaţi. La scurt timp după ce au început să cânte împreună, au fost văzuţi tot mai des împreună – la micul dejun, la petreceri şi evenimente sau la concerte – şi petrecând tot mai mult timp împreună, de la nopţile târzii şi până la micul dejun în doi.
Fiecare s-a despărţit de jumătatea sa
Anul trecut o altă veste vuia în presă: Smiley şi Laura Cosoi s-au despărţit. În timp ce el cânta melodii triste pe scene prost-luminate, actriţa se desfăta în compania noului iubit la Paris. Motivele destrămării relaţiei lor de cinci ani nu au fost clare, ci amândoi au ales să declare că îşi doresc lucruri diferite şi că fiecare va merge mai departe pe drumul său – iar în acele moment s-a suspectat că Smiley şi-ar fi găsit pe altcineva.
Totuşi, Smiley nu era chiar atât de trist precum ar fi lăsat să vadă – pe ascuns se bucura de prietenia cu Sore. Şi ea, la rândul ei, a trecut printr-o despărţire, însă abia de curând. Sore a avut o relaţie cu Rapha, coleg de platou în serialul Pariu cu viaţa, dar acum se poate bucura în mod oficial de iubirea lui Smiley, fără să fie judecată aspru de cei din jur.
Smiley şi Sore: Indicii care demonstrează că sunt de mult timp împreună
Fotografii împreună
Suspiciunile că Sore şi Smiley au o relaţie de mai multă vreme nu au fost nefondate, ci pe Internet au apărut mai multe imagini cu cei doi împreună, lăsând să se înţeleagă că între ei ar fi fost ceva mai mult de o prietenie. Chiar şi aşa, au ales să nu vorbească despre asta până în momentul actual, după ce a trecut destul timp de la despărţirea blondei fâşneţe cu Rapha.
Fac un cuplu frumos
Smiley, pe numele real Andrei Maria, şi Sore Mihalache fac un cuplu frumos – amândoi sunt mai mereu cu zâmbetul pe buze, sunt frumoşi şi par să se înţeleagă foarte bine. Mai mult, ei nu fac parte din categoria vedetelor care îşi spală rufele în public şi nici nu sunt adepţii scandalelor, ci sunt la locul lor, liniştiţi şi, la o primă vedere, fericiţi împreună. Până şi astrele au vorbit: cei doi se potrivesc de minune. Ne bucurăm pentru ei!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter