Simona Halep, urare emoționantă pentru aniversarea de 60 de ani a tatălui ei

De Unica.ro, pe

Tatăl Simonei Halep (30 de ani), Stere Halep, a împlinit 60 de ani pe 23 martie 2022. Cu ocazia aniversării acestuia, sportiva a scris un mesaj emoționant în mediul online.

Simona Halep, urare emoționantă pentru aniversarea de 60 de ani a tatălui ei

„La mulți ani, tati. Acest om cu o inimă care nu poate fi măsurată, cu un suflet sensibil și ambițios, cu o dorință ieșită din comun de a face bine, azi împlinește frumoasa vârstă de 60 de ani. Un om care a făcut tot ce i-a stat în putere pentru ca eu să îmi îndeplinesc visul. Un om care ne-a educat atât de frumos. Un om care nu a cedat niciodată, indiferent de cât de greu i-a fost. Un om puternic și minunat! Sunt un copil norocos să am un așa TATĂ”, a scris Simona Halep pe Instagram.

„Tenisul e un sport foarte scump, trebuie să investești într-un copil și să riști. E o investiție pe care nu ți-o garantează nimeni. Tata nu și-a imaginat vreodată că eu nu o să ajung în top. Și nu o spun acum că am reușit. Chiar nu cred că s-a gândit vreodată la asta, chiar dacă au fost și momente grele. Poate că s-a gândit că nu mai face față, dar în momentul ăla am început eu să câștig primii bănuți”, mai mărturisea Simona Halep în mai 2020, în podcastul „BT Talks”, găzduit de Andi Moisescu (49 de ani).

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Simona Halep, toată un zâmbet în ziua cununiei civile. Cum a arătat a doua rochie a sportivei

Cât costă brățara pe care Simona Halep a purtat-o în ziua cununiei civile cu Toni Iuruc

Unde s-au mutat Simona Halep și iubitul ei, Toni Iuruc, în iunie 2021

„Nici nu știți ce eforturi a făcut tatăl ei ca să-și vadă fata mare campioană, cum este acum. În urmă cu câțiva ani, Stere Halep a vândut fabrica de lactate pe care o deținea și din care familia trăia mai mult decât decent. Știu că familia ajunsese la limita subzistenței. Aveau mari probleme, asta doar pentru ca Simona să continue să se antreneze și să ajungă în top, pentru că tenisul este un sport costisitor. A riscat extrem de mult, dar a reușit. Îi felicit și pe el, și pe Simona. Este extraordinar ce a reușit până acum”, declara primul antrenor al Simonei în 2014, pentru ziarul Ring.

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit pe 15 septembrie 2021, în Constanța. Sportiva și omul de afaceri formează un cuplu din anul 2019. Cununia civilă a fost urmată de o petrecere în clubul Fratelli, al cărui acționar este, printre alții, și nașul cuplului, Dani Caramihai.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter