Simona Halep și Toni Iuruc au stabilit data nunții. Unde va avea loc marele eveniment

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 07 septembrie 2022, 16:03

Simona Halep (30 de ani) și soțul ei, Toni Iuruc (45 de ani) se vor căsători religios în această toamnă. Cei doi au ales data de 13 noiembrie pentru a face nunta, iar marele eveniment va fi urmat de o petrecere de neuitat, în Cazinoul Sinaia, unde vor participa circa 300 de invitați, potrivit fanatik.ro.

Soțul sportivei, Toni Iuruc, a confirmat oficial data nunții.

Mulţumesc pentru urările de casă de piatră. Da, informaţia este corectă. În noiembrie, facem nunta la Sinaia. Sperăm să fie ceva cu totul deosebit pentru noi, dar nu vreau să vorbesc mai mult. Este viaţa noastră privată.

Dacă vreţi să discutaţi de tenis, vă rog s-o întrebaţi pe Simona. Ea se ocupă de partea de tenis, ea este specialista, campioana familiei – a spus Iuruc, potrivit sursei citate mai sus.

Simona Halep și Toni Iuruc s-au cununat civil pe 15 septembrie 2021, în cadrul unei ceremonii restrânse, la Constanța. Frumosul eveniment a fost urmat de o petrecere într-un restaurant de lux din Mamaia, unde proaspeții căsătoriți au avut în jur de 300 de invitați. Cei care au întreținut atmosfera petrecerii au fost Loredana Groza, Dan Bittman și formația Pindu.

Citeşte şi: Anda Adam a pierdut procesul evacuării sale din locuința din Bragadiru. Apelul i-a fost respins

Citeşte şi: Anamaria Prodan a reacționat după ce s-a scris că i-ar fi cerut bani lui Laurențiu Reghecampf

Citeşte şi: Cât a cheltuit Adda pe analize înainte să fie diagnosticată corect cu Borelioză și Bartonella

Citeşte şi: Lidia Buble a vorbit despre cel mai greu moment din viața ei: „A fost o lovitură grea pentru mine”

În ziua cunuinei civile, Simona a purtat două ținute: o rochie bej, lungă, cu detalii dantelate în zona bustului și o rochie alba, lungă, fără bretele și cu un decolteu în formă de inimă.

Simona și Toni s-au logodit cu trei luni înainte de cununie, în vara lui 2021.

E foarte frumos (n.r. – inelul de logodnă) și-l port cu mândrie și cu plăcere. A fost un moment deosebit! În trecut ziceam că o să fie un moment mai banal, dar nu a fost deloc așa.

Impactul a fost mare. Am fost emoționată și mă bucur foarte mult să-l am pe Toni alături de mine. Am plecat la un drum frumos. Da, așa este, ne-am logodit! Mă bucur că am făcut pasul deja. Este un moment foarte, foarte frumos din viața mea – a spus Simona Halep după ce a fost cerută de soție.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter