Cine sunt nașii Simonei Halep și ai lui Toni Iuruc

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 26 august 2022, 10:35

Simona Halep (29 de ani) și Toni Iuruc (42 de ani) se vor căsători civil azi, 15 septembrie 2021, în Constanța. Simona și Toni formează un cuplu din anul 2019, iar sportiva a confirmat logodna lor în iunie 2021. Recent, tatăl jucătoarei de tenis a confirmat cine vor fi nașii perechii.

Cine sunt nașii Simonei Halep și ai lui Toni Iuruc

„I-am cunoscut (n.red. – pe nași), cum să nu îi cunosc. Domnul Caramihai este un om extraordinar. Vor fi alături de noi, evident. Vor face cununia civilă la Primărie, la Casa de Căsătorii. Apoi mergem la petrecere, așa cum a fost organizat evenimentul”, a declarat Stere Halep pentru Fanatik.

Așadar, nașii cuplului sunt Dani Caramihai și soția lui. Cununia civilă va fi urmată de o petrecere, care va avea loc începând cu ora 16:00, în clubul Fratelli, al cărui acționar este și nașul cuplului, Dani Caramihai. Cei patru acționari ai clubului sunt frații Liviu și Mihai Popescu, Dani Caramihai și Nicu Mărgeanu. Afacerea a pornit cu o investiție de aproximativ 170.000 de euro, relatează Pro Sport.

„Da, am emoții uriașe”, a mai declarat tatăl Simonei pentru aceeași sursă. „Normal să am, e nunta copilului, nu ar putea fi altfel. E fata mea, vă dați seama, se căsătorește…”, a mai spus. „Nu va fi o nuntă, propriu-zis, este doar cununia civilă. Da, normal că va fi petrecere, vor fi alături de noi rudele, apropiații”, a completat.

Citește și:

Simona Halep, performanță istorică la Roma. Ce recorduri a doborât

Simona Halep s-a vaccinat împotriva COVID-19: „Am venit cu sufletul deschis și sunt foarte bine”

Unde s-au mutat Simona Halep și iubitul ei, Toni Iuruc, în iunie 2021

În dimineața cununiei civile, Simona a publicat pe Instagram unul dintre citatele scriitorului Mark Twain: „Dă șansa fiecărei zile să fie cea mai frumoasă din viața ta”. În dreptul imaginii, jucătoarea de tenis a mai scris: „O zi frumoasă, tuturor 🥰❤️”.

Despre logodna cu Toni Iuruc, Simona spunea în iunie 2021: „E foarte frumos (n.red. – inelul de logodnă) și-l port cu mândrie și cu plăcere. A fost un moment deosebit! În trecut ziceam că o să fie un moment mai banal, dar nu a fost deloc așa.

Impactul a fost mare. Am fost emoționată și mă bucur foarte mult să-l am pe Toni alături de mine. Am plecat la un drum frumos. Da, așa este, ne-am logodit! Mă bucur că am făcut pasul deja. Este un moment foarte, foarte frumos din viața mea”.

Foto: Instagram; Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter