Ce spune tatăl Simonei Halep despre nunta fiicei sale: „Am emoții uriașe”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 15 septembrie 2021, 16:54

Simona Halep se pregătește să se căsătorească cu Toni Iuruc mâine, 15 septembrie, iar tatăl ei a povestit ce simte despre eveniment.

Tatăl Simonei, Stere Halep, este foarte emoționat cu privire la nunta fiicei lui. Nunta va avea loc pe 15 septembrie, iar pregătirile sunt în toi, după cum arată Libertatea. Stere Halep se asigură momentan ca totul să fie în regulă la vila unde locuiește împreună cu soția lui, Tanya.

Jurnaliștii Fanatik aflați în fața casei lui Stere Halep au discutat cu el despre marele eveniment. „Da, am emoții uriașe”, a povestit el. Normal să am, e nunta copilului, nu ar putea fi altfel. E fata mea, vă dați seama, se căsătorește…”.

Stere Halep a povestit că mâine va avea loc cununia civilă, iar după va urma o petrecere cu toate rudele și apropiații lor: „Nu va fi o nuntă, propriu-zis, este doar cununia civilă. Da, normal că va fi petrecere, vor fi alături de noi rudele, apropiații”.

Citește și: Kim Kardashian, de nerecunoscut pe covorul roșu al galei Met 2021

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la deschiderea noului an școlar

Citește și: Flavia Mihășan și-a botezat fiul cel mic. Tudor nu a fost scufundat în cristelniță

Citește și: Fiica Madonnei, cu păr la subraț pe covorul roșu al galei Met 2021

Programul din ziua de septembrie va include mersul la Primărie, apoi sosirea invitaților la petrecere. „Vor face cununia civilă la Primărie, la Casa de Căsătorii”, a spus el. „Apoi mergem la petrecere, așa cum a fost organizat evenimentul”.

În iulie, Simona Halep povestea cât de fericită este de logodna cu Toni Iuruc și câte de mult îi plăcea inelul de logodnă: „E foarte frumos, îl port cu mândrie şi cu plăcere. A fost un moment deosebit, în trecut ziceam că va fi un moment banal, dar nu, impactul a fost mare. Am fost emoţionată, mă bucur tare mult să îl am pe Toni alături de mine”.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter