Simona Halep și Toni Iuruc, în fața ofițerului stării civile. Cei doi formează un cuplu din anul 2019

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 26 august 2022, 10:34

Simona Halep (29 de ani) și Toni Iuruc (42 de ani) s-au prezentat pe 13 septembrie 2021 în fața ofițerului stării civile din Constanța, cu două zile înaintea cununiei lor civile, care va avea loc pe 15 septembrie. Simona și Toni formează un cuplu din anul 2019.

Simona Halep și Toni Iuruc, în fața ofițerului stării civile. Cei doi formează un cuplu din anul 2019

În iunie 2021, Simona a confirmat că ea și Toni s-au logodit. „E foarte frumos (n.r. – inelul de logodnă) și-l port cu mândrie și cu plăcere. A fost un moment deosebit! În trecut ziceam că o să fie un moment mai banal, dar nu a fost deloc așa.

Impactul a fost mare. Am fost emoționată și mă bucur foarte mult să-l am pe Toni alături de mine. Am plecat la un drum frumos. Da, așa este, ne-am logodit! Mă bucur că am făcut pasul deja. Este un moment foarte, foarte frumos din viața mea”, a declarat Simona Halep, potrivit Digi Sport.

Simona Halep și Toni (Apostol-Gabriel) Iuruc s-au prezentat personal, după cum prevede legea, pentru a depune actele în vederea oficializării relației lor.

„Astăzi, 13-09-2021, a fost înregistrată Declarația de Căsătorie a Domnului Iuruc Apostol-Gabriel, în vârstă de 44 de ani, cu domiciliul în localitatea București, Județul/Sectorul 2 și a Doamnei (D-rei) Halep Simona, în vârstă de 29 de ani, cu domiciliul în localitatea Constanța, Județul/Sector Constanța”, se arată în publicația de căsătorie afișată la intrarea în Primăria Constanța, informează WOWbiz.

Citește și:

Simona Halep, performanță istorică la Roma. Ce recorduri a doborât

Simona Halep s-a vaccinat împotriva COVID-19: „Am venit cu sufletul deschis și sunt foarte bine”

Unde s-au mutat Simona Halep și iubitul ei, Toni Iuruc, în iunie 2021

Afișarea publică a declarației de căsătorie reprezintă o obligație legală a autorităților. De ce? Pentru ca, în cazul în care există o persoană (sau mai multe) care se opun acestui act, să o poată face. De asemenea, cei care au cunoștință de existența unui impediment legal se pot adresa în scris Oficiului Stării Civile, arătând dovezile pe care se întemeiază declarația. Opoziția la căsătorie se poate formula doar în termen de 10 zile de la data afișării declarației.

Ilie Năstase (75 de ani) a fost cel care a dezvăluit când și unde va avea loc nunta perechii. Întrebat ce va face de ziua soției lui, Ioana, Ilie Năstase a declarat în emisiunea Teo Show: „De ziua Ioanei, pe 15 septembrie, eu am primit deja un telefon de la Simona Halep, care mi-a zis că face cununia cu soțul ei, la Constanța! Așa că suntem invitați acolo”.

Ulterior, Simona a declarat: „Domnul Năstase m-a dat de gol. Da, ne vom căsători săptămâna viitoare, e un eveniment frumos, am emoții. Emoțiile sunt diferite de cele de la un Grand Șlem, e partea personală. Tenisul rămâne tenis, dar aici este mult mai important pasul și sunt bucuroasă că se întâmplă”.

Foto: Instagram; Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter