Simona Halep nu s-a căsătorit cu Toni Iuruc. Care a fost motivul petrecerii

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 15 septembrie 2021, 16:57
Simona Halep și Toni Iuruc nu s-ar fi căsătorit civil, așa cum s-a scris inițial. Motivul petrecerii pe care cei doi au dat-o la Izvorani ar fi fost din alt motiv. 

Deși a fost foarte discretă cu privință la viața ei personală, în urmă cu mai bine de o lună Simona Halep a confirmat că a primit inel de logodnă de la iubitul ei, Toni Iuruc. Cei doi sunt împreună de doi ani.

„E foarte frumos, îl port cu mândrie şi cu plăcere. A fost un moment deosebit, în trecut ziceam că va fi un moment banal, dar nu, impactul a fost mare. Am fost emoţionată, mă bucur tare mult să îl am pe Toni alături de mine”, a declarat sportiva pe 11 iunie.

Vineri, 23 iulie, cei doi au dat o petrecere la vila lor din Izvorani și imediat au apărut informații potrivit cărora aceștia s-ar fi căsătorit civil. Potrivit gsp.ro, motivul ar fi fost de fapt altul.

Toni Iuruc ar fi urmat o tradiție machidonească și ar fi celebrat alături de familie și apropiați faptul că Simona Halep a acceptat să se căsătorească cu el. Nunta ar avea loc în luna septembrie.

Sportiva a publicat pe rețele de socializare și câteva imagini de la petrecerea de logodnă, iar în dreptul unei imagini a scris: „petrecere în familie”.

View this post on Instagram

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Vezi în GALERIA FOTO mai multe imagini postate de Simona Halep în Insta Story.

Cine este Toni Iuruc, viitorul soț al Simonei Halep

Toni Iuruc este un om de afaceri machedon, care a mai fost căsătorit de două ori înainte, ultimul mariaj încheindu-se deoarece soția îl înșela. Acesta i-a fost alături Simonei pe parcursul întregului turneu de la Wimbledon, în 2019, atunci fiind și prima dată când cei doi s-au afișat împreună.

Înainte de pandemie, un apropiat al cuplului declara pentru wowbiz.ro că Toni Iuruc plănuiește o nuntă cu o mie de invitați.

„Vor participa toate neamurile lor, personalități din tenis, din sport, vor fi sute de invitați, poate chiar o mie. Totul a fost deja stabilit, e cam bătut în cuie și, normal, Simona Halep este încântată că a reușit să pună la punct toate detaliile. Evident, au mai rămas lucruri de rezolvat, precum rochia, costumul de nuntă al lui Toni Iuruc, dar, în mare, totul a fost stabilit”.

Din cauza pandemiei de COVID-19, cei doi au fost nevoiți să amâne fericitul eveniment.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter