Simona Halep, mesaj în mediul online înaintea cununiei civile cu Toni Iuruc

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 26 august 2022, 10:33

Simona Halep (29 de ani) și Toni Iuruc (42 de ani) formează un cuplu din anul 2019. În iunie 2021, Simona a confirmat că ea și Toni s-au logodit. Azi, 15 septembrie, perechea se va căsători civil în Constanța. Cuplul s-a prezentat cu două zile în urmă în fața ofițerului stării civile din Constanța pentru a depune actele în vederea oficializării relației lor.

Simona Halep, mesaj în mediul online înaintea cununiei civile cu Toni Iuruc

În dimineața cununiei sale civile, Simona a publicat pe Instagram unul dintre citatele scriitorului Mark Twain: „Dă șansa fiecărei zile să fie cea mai frumoasă din viața ta”. În dreptul imaginii, jucătoarea de tenis a mai scris: „O zi frumoasă, tuturor 🥰❤️”.

„Da, am emoții uriașe”, a declarat tatăl Simonei, Stere Halep, pentru Fanatik. „Normal să am, e nunta copilului, nu ar putea fi altfel. E fata mea, vă dați seama, se căsătorește…”, a mai spus. „Nu va fi o nuntă, propriu-zis, este doar cununia civilă. Da, normal că va fi petrecere, vor fi alături de noi rudele, apropiații”, a completat.

„Vor face cununia civilă la Primărie, la Casa de Căsătorii. Apoi mergem la petrecere, așa cum a fost organizat evenimentul”, a încheiat Stere Halep.

Citește și:

Simona Halep, performanță istorică la Roma. Ce recorduri a doborât

Simona Halep s-a vaccinat împotriva COVID-19: „Am venit cu sufletul deschis și sunt foarte bine”

Unde s-au mutat Simona Halep și iubitul ei, Toni Iuruc, în iunie 2021

Ilie Năstase a fost cel care a dezvăluit când și unde va avea loc nunta perechii. Întrebat ce va face de ziua soției lui, Ioana, Ilie Năstase a declarat în emisiunea Teo Show: „De ziua Ioanei, pe 15 septembrie, eu am primit deja un telefon de la Simona Halep, care mi-a zis că face cununia cu soțul ei, la Constanța! Așa că suntem invitați acolo”.

Ulterior, Simona a declarat: „Domnul Năstase m-a dat de gol. Da, ne vom căsători săptămâna viitoare, e un eveniment frumos, am emoții. Emoțiile sunt diferite de cele de la un Grand Șlem, e partea personală. Tenisul rămâne tenis, dar aici este mult mai important pasul și sunt bucuroasă că se întâmplă”.

Despre logodna cu Toni Iuruc, Simona spunea în iunie 2021: „E foarte frumos (n.r. – inelul de logodnă) și-l port cu mândrie și cu plăcere. A fost un moment deosebit! În trecut ziceam că o să fie un moment mai banal, dar nu a fost deloc așa.

Impactul a fost mare. Am fost emoționată și mă bucur foarte mult să-l am pe Toni alături de mine. Am plecat la un drum frumos. Da, așa este, ne-am logodit! Mă bucur că am făcut pasul deja. Este un moment foarte, foarte frumos din viața mea”.

Foto: Instagram; Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter