Simona Halep împlinește 27 de ani

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 27 septembrie 2018, 14:06
"Un moment special pentru un superstar. La mulţi ani“, au scris australienii Jucătoarea de tenis Simona Halep împlinește astăzi, 27 septembrie, vârsta de 27 de ani. Simona se află în prezent la Wuhan, în China, unde participă la un nou open.

Numărul 1 mondial a primit deja sute de mesaje de felicitare pe rețelele de socializare.

La mulți ani, multă sănătate și multă putere pentru toate meciurile vieții”, i-a scris un utilizator Instagram.

Bucură-te de tot ceea ce trăiești și noi ne vom bucura împreună cu tine”, i-a urat un alt internaut pe rețelele de socializare.

Un mesaj de felicitare frumos l-a primit din partea organizatorilor Australian Open.

Un moment special pentru un superstar. La mulţi ani“, au scris australienii pe Twitter.

Mesajul vine însoțit de un video de la meciul memorabil pe care Simona Halep l-a disputat anul acesta la Australian cu Lauren Davis, încheiat după 3 ore și 45 de minute.

Simona Halep s-a născut pe 27 septembrie 1991 la Constanța, într-o familie de aromâni. A început să joace tenis la 4 ani. La vârsta de 6 ani ea practica zilnic acest sport. S-a mutat în București la 15 ani pentru a-și continua cariera în tenis. Doi dintre idolii ei din tinerețe au fost Justine Henin și Andrei Pavel.

Anul acesta a câștigat turneul de Grand Slam de la Roland Garros, după alte trei finale de Grand Slam: două la Roland Garros (2014 și 2017) și una la Australian Open (2018).

De-a lungul carierei, a câștigat alte 18 turnee WTA la simplu (șase în 2013, două în 2014, trei în 2015, trei în 2016, unul în 2017, trei în 2018), dintre care cele mai importante sunt turneele Premier Mandatory de la Indian Wells și Madrid. Următoarele premii ca importanță sunt cele de categorie Premier de la Montréal, New Haven, Connecticut, Moscova, Doha, Dubai, precum și cel de la turneul de la Sofia.

În prezent se află pe locul 1 mondial.

Citește și: Will Smith și-a sărbătorit ziua de naștere într-un mod spectaculos VIDEO

Citește și: Ce cadou primește în fiecare an Alina Sorescu de la Alexandru Ciucu la aniversarea căsniciei

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter