Simona Halep are un nou iubit. Cine este și cum arată misteriosul bărbat

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 22 iulie 2019, 15:07
Simona Halep are un nou iubit, iar relația este, de data aceasta, pe cât se poate de reală. Dacă inițial, imediat după sosirea în România, campioana de la Wimbledon a fost retrasă și gesturile sale față de misteriosul bărbat nu au trădat o relație intimă, iată că aseară aceștia nu s-au mai ferit de ochii curioșilor și au intra într-un luxos restaurant din Capitală ținându-se de mână.

Simona Halep, în vârstă de 27 de ani, se poate lăuda nu doar cu o carieră de succes, ci și cu o poveste de iubire ca-n basme. Cu toate că relația celor doi este la început, lucrurile par să evolueze frumos și fără grabă. Dar, cine este iubitul misterios al Simonei Halep? Ei bine, este vorba de un om de afaceri machedon, pe nume Toni Iuruc, în vârstă de 40 de ani. Acesta i-a fost alături Simonei pe parcursul întregului turneu de la Wimbledon și drept dovadă stau fotografiile de la fața locului în care milionarul a fost întotdeauna surprins în spatele jucătoarei de tenis.

Simona Halep si iubitul sau, Toni Iuruc - sursa foto libertatea

Simona Halep și Toni Iuruc nu se mai ascund, drept dovadă aseară au fost fotografiați ținându-se de mână de către echipa cancan.ro, cei care, de altfel, au făcut și prima supoziție în acest sens după ce i-au surprins la o cină alături de un alt cuplu, cu numai două seri în urmă.

Dacă Simona Halep este la prima relație serioasă, pe care nu o ascunde de ochii presei, nu același lucru se poate spune despre Toni Iuruc. Acesta ar fi divorțat recent, după o căsnicie de numai zece luni. Bărbatul și prima soție ar fi avut o relație de doi ani, deși familia lui nu era de acord cu alegerea pe care a făcut-o. La scurt timp de la nunta care a avut loc în toamna 2018, s-a dovedit că rudele aveau dreptate. Toni ar fi descoperit că soția îl înșală.

Sursă foto: Shutterstock, Libertatea, cancan.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter