Simona Halep, apariție de senzație la petrecerea de ziua ei. Cât costă rochia Gucci pe care a purtat-o

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 29 septembrie 2021, 11:08

Pe 27 septembire, Simona Halep a împlinit frumoasa vârstă de 30 de ani. Proaspăta soție a omului de afaceri Toni Iuruc a avut parte de o mulțume de surprize din partea familiei și a apropiaților și s-a bucurat de o aniversare minunată.

Simona a postat pe paginile ei de socializare o fotografie în care apare lângă o masă plină cu buchete uriașe de flori superbe, primite din partea celor dragi. În poza respectivă, sportiva poartă o ținută specială, o rochie tweed multicoloră, marca Gucci. Rochița face parte dintr-o colecție mai veche, iar în magazinele online de profil, se găsește la prețul de 2,500 de euro.

Vezi cum arată rochia pe care Simona Halep a purtat-o de ziua ei în galeria foto de mai sus.

Simona a ținut să le mulțumească fanilor pentru urările frumoase pe care le-a primit de ziua ei și a postat pe pagina sa de Facebook următorul mesaj:

“Vă mulțumesc tuturor pentru mesajele minunate primite cu ocazia zile în care am împlinit 30 de ani. Sunt foarte recunoscătoare pentru sprijinul vostru și pentru că faceți parte din călătoria mea. Sunt foarte fericită de cum aunt acum, la 30 de ani. Și aștept cu nerăbdare să văd ce urmează.”

Siomona Halep și Toni Iuruc și-au petrecut luna de miere în Turcia

Pe 15 septembrie 2021, Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit civil, în cadrul unei ceremonii restrânse, la Constanța. Cununia celor doi a fost urmată de o petrecere într-un restaurant de lux din Mamaia, iar la minunatul eveniment au participat în jur de 300 de invitați. Dan Bittman, Loredana Groza și formația Pindu au fost cei care au întreținut atmosfera perecerii cu muzică bună. După cununie, Simona și Toni au plecat, în luna de miere, în Turcia. Vacanța nu a putut dura decât o săptămână, deoarece Simona trebuie să se pregătească pentru următoarele competiții sportive pe care le are.

Foto – Facebook/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter