Simona Halep a anunțat când se retrage din tenis. Ce părere are despre Serena și Sharapova

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 27 noiembrie 2017, 18:56

Simona Halep, în vârstă de 26 de ani, iubește tenisul și are, în continuare, planuri mari la acest capitol, însă recunoaște că își dorește să se bucure și de alte aspecte ale vieții. Într-un interviu acordat pentru Canal 33, tenismena numarul 1 mondial a dezvăluit vârsta la care se va retrage din sport și, totodată, a spus ce părere are despre cele mai aprige adversare ale sale Serena Williams și Maria Sharapova.

„Atunci când dispare plăcerea, cred că trebuie să te lași. Cred că la mine va fi de pe o zi pe alta. Cu siguranță mă voi simți împlinită în alte aspecte ale vieții. Eu imi doresc foarte mulți copii. Probabil o să fac trecerea având copii și să merg cu ei la sport. Nu mă vad jucând până la 35 de ani, îmi doresc și altceva de la viață. Să mă bucur și de alte lucruri, 35 mi se pare o vârstă mult prea înaintată pentru tenis” –  a declarat Simona Halep.

Totodată, Simona, care își dorește ca în 2018 să puncteze un trofeu Mare Slem, a recunoscut că nu o va lua ca exemplu pe Serena Williams, care a născut la 36 de ani și urmează să se întoarcă, din nou, pe teren. În plus, în cadrul interviului, aceasta a dezvăluit trucurile cu care Maria Sharapova încearcă să-și intimideze adversarele și a criticat atitudinea acesteia: „Sunt lucruri care nu sunt foarte fair play. Plecările intenţionate la baie, ca să îşi scoată din ritm adversara, întârzierea începerii punctului. Astea nu-mi plac! Nu vreau să dau nume de jucătoare. Nu doar Sharapova face asta, sunt mai multe.”

Citește și – Simona Halep are un nou iubit. Iată primele poze cu ei împreună!

Citește și – Simona Halep a făcut anunţul: “M-am logodit cu…” 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter