Simona Gherghe va avea un partener de prezentare la Acces Direct

De Mădălina Manole, pe
Simona Gherghe se pregătește de un nou sezon al emisiunii pe care o prezintă, Acces Direct. Peste câteva zile emisiunea va reintra în grila de programe a postului Antena 1 și va veni cu modificări importante.

Simona Gherghe, în vârstă de 40 de ani, proaspăt întoarsă din vacanța din Grecia, și-a anunțat fanii pe contul său de socializare că are o surpriză pentru ei. Cu toate că nu a dorit să dezvăluie numele celui ce-i va fi coleg de platou, Simona a oferit totuși câteva amănunte: „Prieteni, am o veste bună! Peste doar câteva zile, ne vedem din nou, cu forţe proaspete. Din acest sezon, alături de mine, va mai fi cineva. Persoană importantă, nu spun cine. Îmi doream de mult un partener de prezentare şi iată că, acum, împărtăşesc cu voi această veste. O să-i aflaţi numele, în zilele următoare. Vă dau doar un indiciu: e cineva care ştiu că vă place tare, cât şi mie, şi sunt convinsă că noua formulă o să vă surprindă şi-o să vă încante. Abia aştept să începem! Revenim cu detalii, aşa că rămâneţi cu noi!”, – a transmis Simona Gherghe pe Instagram.

Simona Gherghe şi Răzvan Săndulescu, fost jurnalist, actual consultant politic și om de afaceri, s-au căsătorit anul trecut, în timp ce vedeta era însărcinată în 8 luni. Cei doi au devenit părinții unei fetițe pe care au numit-o Ana Georgia.

Citește și – Dana Săvuică revine în televiziune. Va prezenta o rubrică la Pro Tv

Citește și – Cum arată ispitele masculine de la ”Insula iubirii 2018”

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter