Imagini de colecție cu Simona Gherghe. Cum arăta prezentatoarea de la Antena 1 în copilărie

De Ovidiu Cojocaru, pe

Simona Gherghe este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de televiziune din România. De-a lungul anilor, prin prisma formatelor pe care le-a moderat, vedeta Antenei 1 a reușit să își câștige o mulțime de oameni care azi o apreciază.

Puțin știu însă cum arăta Simona Gherghe (47 de ani) în vremea copilăriei, atunci când nimeni nu avea să știe că va ajunge una dintre cele mai cunoscute prezentatoare.

Cum arăta Simona Gherghe în copilărie. Imagini rare cu vedeta Antenei 1

Prezentatoarea showului matrimonial de la Antena 1 s-a născut pe 31 octombrie 1977, la Iași. Prezentatoarea a absolvit în orașul natal Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”.

Cariera în televiziune a început-o tot acasă, la un post local, afiliat postului Antena 1, la vârsta de 23 de ani. Simona Gherghe povestește că nu credea că va putea face o carieră în televiziune, cu atât mai mult cu cât pasiunea ei era radioul.

Citește și: Simona Gherghe, prezentatoarea de la Antena 1, lămurește lucrurile după ce a scris că a fost dată afară: „E cea mai importantă lecție”

La vremea respectivă, moderatoarea de la Antena 1 lucra la un post de radio local, job pentru care a renunțat pentru a trece la televiziune.

“Așa a început povestea mea de iubire cu televiziunea. Aveam 23 de ani și am dat această probă, la postul local afiliat Antenei 1. Lucram în radio, un loc pe care îl iubeam și despre care credeam că mă va scoate la pensie. Genul ăla de rezoluții definitive, specifice tinerilor…

Prietenul meu de atunci m-a dus să dau această probă în care nu am crezut deloc. În definitiv, eu iubeam radioul și știam că nu sunt telegenică, pentru că așa mi se spusese cu vreo doi ani înainte, tot la un concurs pentru prezentatori de știri. Ei bine, pare ca m-am înșelat. Oamenii m-au plăcut. Așa avea să înceapă povestea pasiunii mele, de mai bine de 20 de ani… Restul e istorie. Istoria mea personală.”, a scris prezentatoare pe contul său de Instagram în urmă cu ceva vreme.

Cariera Simonei, de la Observator la emisiunea „Mireasa”

În 2001, Simona Gherghe s-a alăturat echipei Antena 1, ca editor prezentator la staţia locală, denumită pe vremea aceea TV BIT Iaşi. După un an, a fost chemată la Bucureşti, pentru a lucra la staţia principală a postului.

A prezentat Observatorul între orele 13:00 şi 17:00 timp de cinci ani, iar din 2009 a primit şi Observatorul orei 19:00, de weekend. A fost inclusiv reporter de teren la Antena 1 şi a făcut numeroase reportaje pe teme arzătoare precum alegerile, gravele din România, fiind reporterul special al Antenei pentru actualitatea de la noi.

Citeşte și: Cum a ajuns Simona Gherghe în televiziune: „Iubeam radioul și știam că nu sunt telegenică. Așa mi se spusese”

În 2007, Valeriu Lazarov o distribuia ca prezentatoare a show-ului Genialii, meserie care începea să îi facă Simonei Gherghe cu ochiul. Asta o făcea ca în 2010 să devină noua prezentatoare de la Acces Direct, emisiune pe care o ducea pe primul loc în topul audienţei.

Din 2019, după ce a rămas însărcinată, locul său la Acces direct a fost luat de Mirela Vaida şi după concediu Simona Gherghe nu voia să mai fie asociată cu astfel de emisiuni şi primea oferta de a modera emisiunea Mireasa, emisiune de un real succes la Antene.

Sursa fotografii: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter