Cum a ajuns Simona Gherghe în televiziune: „Iubeam radioul și știam că nu sunt telegenică. Așa mi se spusese”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 23 noiembrie 2022, 09:34

Simona Gherghe a făcut publică o filmare cu ea de pe vremea când avea 23 ani și își făcea debutul la o televiziune locală.

Simona Gherghe este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. Vedeta a scos de la naftalină imagini inedite cu ea de la prima probă pe care a dat-o pentru a lucra în televiziune și asta pentru că vedeta și-a început cariera în radio.

Simona Gherghe, despre cum a fost prima probă pe care a dat-o în televiziune

“Așa a început povestea mea de iubire cu televiziunea. Aveam 23 de ani și am dat această probă, la postul local afiliat Antenei 1. Lucram în radio, un loc pe care îl iubeam și despre care credeam că mă va scoate la pensie. Genul ăla de rezoluții definitive, specifice tinerilor… Prietenul meu de atunci m-a dus să dau această probă în care nu am crezut deloc.

În definitiv, eu iubeam radioul și știam că nu sunt telegenică, pentru că așa mi se spusese cu vreo doi ani înainte, tot la un concurs pentru prezentatori de știri. Ei bine, pare ca m-am înșelat. Oamenii m-au plăcut. Așa avea să înceapă povestea pasiunii mele, de mai bine de 20 de ani… Restul e istorie. Istoria mea personală.”, a scris prezentatoare pe contul său de Instagram.

Simona Gheorghe a celebrat Ziua Națională a televiziunii alături de prietenii virtuali

Prezentatoarea a dorit să celebreze Ziua Națională a televiziunii alături de prietenii săi virtuali și a postat pe contul său de Instagram mai multe poze și filmulețe de la începutul carierei sale în televiziune.

Ziua mondială a televiziunii (World Television Day) este sărbătorită în fiecare an pe 21 noiembrie. În 1996, Adunarea Generală a Naţiunilor Unite a stabilit 21 noiembrie drept Ziua Mondială a Televiziunii, recunoscând, astfel, influenţa tot mai mare pe care televiziunea o are asupra oamenilor. În România, televiziunea publică a fost inaugurată pe 31 decembrie 1956. Primele ore de emisie, alb-negru, ale TVR au de Revelion în 1957.

În ultimii ani prezentatoarea a trecut de la pupitrul știrilor Observator și a moderat mai multe emisiuni, printre care Acces direct și reality-show-ul matrimonial „Mireasa”.

Sursa: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter