Simona Gherghe, prima reacție după ce a fost acuzată de body shaming în emisiunea „Mireasa” / Exclusiv

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 10 noiembrie 2022, 13:16

Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii „Mireasa”, a ajuns în mijlocul unor controverse după o afirmație neinspirată făcută în direct, în timpul reality show-ului pe care îl moderează la Antena 1.

Simona Gherghe este acuzată de body shaming, după ce, zilele trecute, în cadrul unei ediții a emisiunii „Mireasa”, în timpul unei conversații cu una dintre concurente, a făcut o „glumă proastă”, după cum a recunoscut chiar vedeta.

Simona Gherghe, prima declarație după ce a fost acuzată că a jignit-o pe Ada, în emisiunea „Mireasa”

Contactată de UNICA.ro, Simona Gherghe și-a cerut scuze pentru afirmațiile din emisiunea „Mireasa” și a menționat că una dintre lecțiile pe care dorește să le ofere copiilor ei este că pot să trăiască într-o lume în care să nu fie judecați în funcție de aspectul fizic, ci „după merite reale”.

Citește și: Cum arată Simona Gherghe în costum de baie. Prezentatoarea TV rareori se afișează așa în mediul online

„Îmi educ copiii să nu țină cont de aspectul oamenilor”

„A fost o glumă proastă, care nu avea nicio legătură cu greutatea vreunei persoane, ci cu o situație hilară evocată, dar mi-am dat seama că se poate interpreta așa și mi-am cerut scuze imediat. Nu după pauză, nu după 5 minute, ci instant!

Înțeleg foarte bine că poți răni oameni chiar și fără intenție.

Îmi educ copiii să nu țină cont de aspectul oamenilor și să înțeleagă că diversitatea este un lucru bun. Este una dintre primele și cele mai importante lecții pe care li le-am oferit. Cred că putem trăi într-o lume în care să nu fim niciodată judecați în funcție de corpul nostru, ci doar după merite reale.

Îmi cer încă o dată scuze dacă replică mea din cadrul emisiunii a fost înțeleasă altfel decât am dorit!” a declarat Simona Gherghe, în exclusivitate, pentru UNICA.ro

De unde a pornit totul?

În timpul unei discuții cu Ada, una dintre participantele în casa „Mireasa”, în care vorbeau despre frigider și cum nu poate fi acesta acaparat, Simona Gherghe a făcut o glumă care a fost asociată cu formele generoase ale concurentei.

„Sinceră să fiu, nu pot să mă bag în frigider, pentru că suntem toate la un loc”, a spus Ada, moment în care prezentatoarea de la Antena 1 a replicat: „Pentru că nu încapi”.

Ulterior, Simona Gherghe și-a cerut scuze. „Scuze, nimeni nu încape. A fost o glumă foarte proastă”, a spus prezentatoarea emisiunii „Mireasa”.

De menționat că, la scurt timp, discuția din platoul emisiunii Mireasa a ajuns virală, iar o parte dintre telespectatorii emisiunii i-au cerut chiar demisia vedetei Antena 1.

@cornelusajucausa #misiuneatiktok #mireasa #cornelusajucausa #pamflet ♬ sunet original – Tik Toker


Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter