Simona Gherghe: «Dacă aş fi putut să plâng la comandă, aş fi dat la Teatru»

De Libertatea.ro, pe

Pe Simona Gherghe (35 de ani), gazda popularei emisiuni de divertisment “Acces direct” (Antena 1), telespectatorii au văzut-o atât amuzându-se, cât şi plângând odată cu invitaţii ei, semn că este o persoană excesiv de sensibilă.

Însă, de pe data de 4 februarie, când a fost difuzată celebra secvenţă cu Ioana Tufaru care îşi lustruia de zor urechile, Simona nu mai are somn, fiind vizibil afectată de criticile telespectatorilor.
Libertatea: În ultimele săptămâni ai cam fost pusă la zid…
Simona Gherghe: Ştii ce mă surprinde cel mai tare? Eu sunt la „Acces direct” de doi ani şi jumătate. În tot timpul ăsta, nu m-am certat cu nimeni, n-a avut nimeni nimic să-mi reproşeze. Şi chiar cred că sunt un om care-şi face treaba aşa cum trebuie. Nu cred că s-a plâns cineva la mine în emisiune, invitat fiind, că nu l-am tratat cu tot respectul, dimpotrivă, eu chiar sunt un om empatic. Nu pot, pentru că asta e firea mea, nu ştiu să mă cert. Eu nu ştiu cum să reacţionez la o ceartă. De asta nici nu m-am băgat în tot scandalul acesta, care durează de trei săptămâni, pentru că aş fi putut şi eu să răspund punctual tuturor celor care m-au atacat. Colegii m-au susţinut din toate punctele de vedere, pentru ca, înainte de orice, suntem o echipă, indiferent ce se întâmpla. Şi orice aş fi spus eu, atunci, în noianul  de acuzaţii, nu ar fi contat.
Vezi continuarea interviului cu Simona Gherghe pe libertatea.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter