Simona Gherghe o atacă pe Olivia Steer în contextul vaccinării obligatorii

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 04 iunie 2020, 14:53
Simona Gherghe a atacat-o în mod direct pe Olivia Steer în contextul controversei vaccinării obligatorii. Prezenatoarea de televiziune a fost foarte radicală și nu a menajat-o pe soția lui Andi Moisescu.

Olivia Steer este contra vaccinării obligatorii, iar Simona Gherghe susține din plin cauza, ba chiar și-a vaccinat copiii zilele trecute. În acest context, Simona Gherghe a vorbit despre importanța vaccinării, iar în contraargumentul său dat unui fan anti-vaccinare, Simona Gherghe a făcut aluzie directă la Olivia Steer: „Dar de pliomlielită, TBC, difterie, tuse convulsivă, rujeolă ai auzit? Sau ar trebui să lăsăm organismul să lupte cu ele?! Mă bucur că te-am dezamăgit! Caut-o pe Olivia Steer pentru îndoctrinare”, – a scris prezentatoarea în mediul online.

Citește GRATUIT numărul de iunie al Revistei Unica în format electronic!

Simona Gherghe a ținut să-și expună pe larg punctul de vedere: „Am vorbit, zilele trecute, despre vaccinare si mi-am atras pe pagina o multime de antivaxeri. Ma asteptam, pentru ca stiam ca sunt reactivi si agresivi. Nu-i nimic, eu imi asum opinia provaccinare! Argumentat si documentat. Cred in medici si in evolutia medicinei si in toate armele pe care le avem impotriva unor boli extrem de grave.”

Citește și –  Ce a găsit Bianca Drăgușanu în telefonul lui Alex Bodi. Despărțirea era iminentă

„Doctorul nostru de familie ni l-a recomandat și nouă, așa că l-am făcut toți din casă: copiii, bunicii, soțul meu Răzvan, astăzi sunt programată eu să-l fac. Și ni l-a recomandat tocmai pentru că este situația asta legată de COVID-19 și este nevoie să ne protejăm cât de mult putem” –  a declarat Simona Gherghe.

Citește și – Florin Zamfirescu se confruntă cu probleme de sănătate grave

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter