Simona Gherghe, mesaj acid la reacția credincioșilor cu privire la primirea Luminii de Înviere

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 16 aprilie 2020, 15:39
Simona Gherghe a transmis un mesaj cu ocazia noilor măsuri luate de autorități privind restricțiile din perioada Sărbătorilor de Paște, inclusiv cu privire la reacția oamenilor pe care a observat-o în mediul online despre modul în care se va lua Lumina Sfântă a Învierii.

Simona Gherghe a fost foarte rațională și a transmis tuturor credincioșilor un mesaj foarte radical privind atitudinea abordată în această perioadă în care omenirea se confruntă cu pandemia de coronavirus: ”Dumnezeu iubește oamenii. Eu așa cred! Iar Dumnezeu nu ar pune viața oamenilor în pericol, în numele Lui! Ce nevoie aveau românii ortodocși de viermuiala asta, în Săptămâna Mare? Se supăra, oare, Dumnezeu, dacă ne aprindeam fiecare o candelă, în casele noastre, în tăcere și în smerenie, cu gândul la părinții sau bunicii de care trebuie să avem grijă și să-i protejăm? Nu se supăra…

Citește și Dana Rogoz este îngrijorată. Actrița trebuie să nască peste câteva zile: „Ce ciudat a devenit dintr-odată totul”

Nu puteam să avem și noi decența și înțelepciunea catolicilor? Credința nu se măsoară în lumina “sfântă” sau în “prescura” împachetată! Credința înseamnă să-ți pese de cel de lângă tine, înseamnă să ai grijă de el, nu să-i pui viața în pericol!”, – a scris Simona Gherghe pe contul său de socializare.

Citește și – Ioana Ginghină, dezvăluiri din izolare. Actrița s-a mutat cu iubitul său și fiica sa

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter