Simona Gherghe este însărcinată a doua oară. Cum le-a dat tuturor vestea

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 03 decembrie 2018, 12:26
Simona Gherghe este însărcinată a doua oară. Dacă până acum au circulat doar zvonuri în acest sens, iată că acum misterul a fost elucidat întocmai de colegul său de trust, Dan Capatos, care a dat-o de gol în urma unei gafe făcută în direct la TV.

UPDATE: Miercuri, 29 noiembrie, a confirmat toate zvonurile, publicând pe pagina ei de Facebook un mesaj prin care se arată entuziasmată de venirea pe lume a celui de-al doilea copil. Simona Gherghe este însărcinată cu un băiețel.

Simona Gherghe, în vârstă de 40 de ani, a tot evitat în ultimul timp să răspundă la această întrebare, probabil din dorința de a trece cu bine peste primul trimestru de sarcină. În plus, în urmă cu doar o lună jumătate, prezentatoarea emisiunii Acces Direct de la Antena 1 declara că și-ar dori să rămână, din nou, însărcinată. În timpul emisiunii sale, Xtra Night Show, în momentul în care a citit o știre speculativă referitoare la acest subiect, Dan Capatos a mărturisit adevărul, fără să-și dea seama: „V-am zis eu?!, – s-a dat de gol el, fără să realizeze că știrea citită era una… cu semnul întrebării, scrie Revista Viva!.

simona gherghe nunta

Simona Gherghe s-a căsătorit astă vară, în mare secret, cu alesul inimii sale, consultantul politic Răzvan Săndulescu, tatăl fetiței sale, Ana Georgia, în vârstă de 1 an jumătate. Cei doi au făcut cununia civilă în 2017, pe când Simona era însărcinată în opt luni.

Citește și – Ce NU ar face vedetele dacă s-ar naște din nou

Citește și – Irina și Răzvan Fodor, luați la întrebări de fiica lor: „Ne-a întrebat ce este sexul”

Sursă foto: Arhivă Ringier, Viva

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter