Simona Gherghe a suferit o intervenţie chirurgicală. Vezi ce a păţit!

De Geo Berciu, pe

Apariţia Simonei Gherghe în ultimele zile în emisiune cu o eşarfă în jurul gâtului a dat naştere la tot felul de speculaţii, iar prezentatoarea a ţinut să lămurească problema.

Simona Gherghe a iscat tot felul de zvonuri după ce, zilele trecute a purtat, în timpul emisiunii „Acces Direct” pe care o prezintă la Antena 1, eşarfe în jurul gâtului. Dincolo de efectul stilistic, mulţi au crezut că prezentatoarea ascunde o vânătaie, o tăietură sau o muşcătură. Adevărul însă, dezvăluit chiar de către Simona, este mult mai simplu: în weekend, şi-a făcut o intervenţie chirurgicală cu caracter estetic. Mai exact, şi-a extirpat câteva aluniţe.
Simona Gherghe a suferit o intervenţie chirurgicală. Vezi ce a păţit!

„Am auzit atâtea povesti, in ultimele zile, încât se impun câteva precizări, mai ales pentru cei care m-au întrebat de ce port eşarfe in emisiune. Nu m-a muscat nimeni, nu m-am operat, nu sufăr de cine ştie ce afecţiune. Pur şi simplu, acum şase zile, mi-am scos câteva aluniţe de pe gât, la medicul dermatolog. Sunt aproape vindecata, aşa că, în curând, voi scăpa de eşarfe”, a explicat Simona Gherghe pe Facebook.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter