Simona Gherghe a dezvăluit numele bebelușului pe care-l așteaptă

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 08 ianuarie 2019, 12:04
Simona Gherghe a dezvăluit numele bebelușului pe care-l așteaptă. Îndrăgita prezentatoare TV a făcut mărturisirea în direct, în timpul emisiunii Acces Direct pe care o prezintă la Antena 1.

Simona Gherghe, în vârstă de 40 de ani, este însărcinată cu un băiețel și va naște în luna mai a acestui an. Ieri, cu ocazia Sfântului Ion, Simona Gherghe i-a transmis un mesaj de la mulți ani tatălui său și a recunoscut că s-a edcis, împreună cu soțul său, asupra numelui pe care-l va purta micuțul din pântece: „Şi la mine în familie sunt mulţi sărbătoriţi. La mulţi ani, tată, care este Ioan, la mulţi ani, mamaie, care este Ioana… şi la mulţi ani, bebe! O să fie Ioan. Unul dintre nume este Ioan, ca să păstrăm tradiţia în familie”, – a dezvăluit Simona Gherghe în direct la emisiunea Acces Direct.

Simona Gherghe va intra în concediu de maternitate cât ed curând, însă nu a stabilit până acum data exactă: La Ana am intrat în concediu puţin mai repede decât ar fi trebuit pentru că într-adevăr mă simţeam foarte rău. Eu sarcina aceea am dus-o greu. Mi-am făcut injecţii în burtă de la prima zi până am născut. Singură mi le făceam, în fiecare seară. 8 luni şi un pic, cât am ţinut sarcina. Acum n-am nicio problemă. E în funcţie de cum să simt, dar acum mă simt bine”, – a declarat în trecut Simona Gherghe.

Simona Gherghe s-a căsătorit în vara trecută, în mare secret, cu alesul inimii sale, consultantul politic Răzvan Săndulescu, tatăl fetiței sale, Ana Georgia, în vârstă de aproape doi ani. Cei doi au făcut cununia civilă în 2017, pe când Simona era însărcinată în opt luni.

Sursă foto: Arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter