Simona Gherghe, despre rolul de mamă: “Îmi imaginam că o să fie foarte frumos, dar…”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 18 iunie 2018, 13:05
Simona Gherghe este o mămică fericită, împlinită, dar panicată, după cum ea însăși declară. Îndrăgita prezentatoare TV susține că nu-și scapă fetița din ochi de când aceasta a început să facă primii pași.

Simona Gherghe este mama unei fetițe pe nume Ana Georgiana în vârstă de 1 an. Aceasta a povestit cum a schimbat-o maternitatea și s-a autodeclarat o mămică panicată: “M-a schimbat radical, totul se învârte în jurul ei. Este centrul universului nostru, este minunat! Îmi imaginam că o să fie foarte frumos, dar în momentul în care ajungi să dai naştere unui copil şi să îl vezi cum creşte sub ochii tăi este ceva foarte greu de exprimat în cuvinte. Orice aş spune eu nu se compară cu ceea ce simţi în momentul în care ai propriul copil (..)Mi-ar plăcea foarte mult să fie un copil independent, dar în sufletul meu sunt o mamă panicată. Nu îmi doresc să i se întâmple ceva. Vreau să fie o fetiţă independentă, liberă”, a povestit Simona Gherghe.Simona Gherghe si familia

Simona Gherghe, în vârstă de 39 ani şi Răzvan Săndulescu, 40 ani, fost jurnalist, actual consultant politic și om de afaceri, s-au căsătorit anul trecut, în timp ce vedeta era însărcinată în 8 luni.

Citește și – De ce s-au despărțit Bianca Drăgușanu și Victor Slav. Prima declarație a celor doi

Citește și – Premieră în Familia Regală Britanică: va avea loc prima căsătorie gay

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter