Simona Gherghe, despre perioada de izolare: „Chestia asta m-a dat peste cap!”

De Unica.ro, pe

Simona Gherghe a anunțat în data de 14 februarie că are COVID-19. Vedeta s-a izolat la domiciliu, împreună cu soțul și cei doi copii. Pentru că doar ea avea un test pozitiv, prezentatoarea TV a ales să folosească mască și în casă.

Simona Gherghe a fost diagnosticată cu COVID-19 și a intrat în carantină la domiciliu, alături de familia ei. Gazda emisiunii „Mireasa” a povestit în urmă cu câteva zile cu ce simptome s-a confruntat din cauza infecției cu virusul SARS-CoV-2.

Noi suntem în a treia zi de izolare și nu prea am voce. Aseară m-am simțit mai bine. Port mască pentru că sunt copiii și soțul meu în living. Am urme de la mască. Doar eu sunt infectată. Sper să rămân doar eu, sper să pot să-i protejez… Aseară vă spuneam că m-am simțit mai bine și am crezut că asta a fost, însă azi-noapte m-a zguduit bine.

Am avut niște frisoane ciudate și dureri puternice de gât. A început un pic și tusea. Cam asta e. La mine așa a început, cu durere în gât. Inițial am crezut că am amigdalită. Cam așa se manifestă și amigdalita, cu durere în gât și în zona asta, nas, sinusuri.

Pare o variantă așa, nici foarte nasoală, nici foarte blândă. E mai rău noaptea. Una peste alta, sunt ok, chiar dacă nu am dormit foarte bine. Tot ce îmi doresc acum este ca Ana, Vlad și Răzvan să nu facă. Mă rog pentru asta, a spus ea.

Simona Gherghe, despre perioada de izolare: „Chestia asta m-a dat peste cap!”

Simona Gherghe a povestit în mediul online care au fost cele mai dificile momente din această perioadă de carantină.

Citește și: A slăbit 50 de kg mâncând tot ceea ce și-a dorit

CRBL de la „Survivor” a spus adevărul: cât de mult îl costă chiria în Spania

Cum și-a surprins Alin Oprea iubita de Ziua Îndrăgostiților

Ce se întâmplă cu Celine Dion. Artista a primit un diagnostic crunt. „Nu se poate deplasa”

Suntem acasă de aproape o săptămână, toți patru, și, deși suntem atât de aproape, nu-i pot îmbrățișa și pupa și chestia asta m-a dat peste cap. Păi e nevoia ta, veți spune. Și da, vă dau dreptate. Sunt la fel de dependentă de apropierea asta fizică. Ana e singura negativă și acum o protejăm pe ea.

Și mi se rupe sufletul când o văd că vine și-mi spune s-o îmbrățișez cu spatele… Dar o să treacă și ne promitem sute de îmbrățișări. Ne-am dat seama că 2022, așa la început cum este el, ne-a adus cele mai multe momente petrecute doar noi patru. Întâi vacanța, apoi carantina asta. Vreau să găsesc florile din mucegaiul ăsta de izolare. Și fix asta e: suntem ÎMPREUNĂ, ne conectam! a dezvăluit Simona Gherghe.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter