Simona Gherghe, despre criza coronavirus: ”Vom ieși cu toții schimbați”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 17 martie 2020, 16:25
Simona Gherghe a vorbit despre situația provocată de coronavirus. Fosta prezentatoare de televiziune îi îndeamnă pe toți românii să stea acasă și punctează că după această izolare toți vom fi schimbați, argumentele sale fiind raționale.

Simona Gherghe, în vârstă de 43 de ani, sfătuiește pe toată lumea să asculte îndemnul autorităților și să stea în casă pentru a preveni răspândirea infecției cu coronavirus. În același context, fosta prezentatoare de televiziune recunoaște că are niște temeri, însă sunt perfect justificate. Totodată, rămâne optimistă și pozitivă și vedea și partea plină a paharului: ”Singurul lucru care mă sperie în toata povestea asta e că nu știm când se va termina. Dar ce știu cu siguranță e că vom ieși cu toții schimbați.

Citește și Simona Gherghe, cu fetița la spital: „Bine ar fi fost să poarte toţi copiii câte o mască”

Vom învăța să trăim mai domol, să apreciem tot ce avem, să nu ne mai facem planuri mari, căci uite ce mici suntem… Să ne bucurăm de fiecare ieșire în aer liber, într-un parc, ca de-o vacanță. Să fim uniți, să ne uităm unii în ochii celorlalți și mai puțin în telefoane. E o vreme a schimbării, poate cel mai greu test al generației noastre. Sănătate, putere și solidaritate! #covid19 #solidaritate #stămacasă”, – a scris Simona Gherghe pe contul său de Instagram.

Simona Gherghe este căsătorită cu Răzvan Săndulescu. Cei doi au o fetiță, Ana, în vârstă de 3 ani, și un băiețel, pe nume Vlad, pe care l-au botezat în urmă cu 2 luni.

Citește și – Simona Gherghe și-a părăsit logodnicul chiar înainte de nuntă

Vezi imagini cu Simona Gherghe și familia în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter