Cum arată Simona Gherghe în costum de baie. Prezentatoarea TV rareori se afișează așa în mediul online

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 09 august 2022, 15:39

Simona Gherghe (44 de ani) se află cu soțul și cu cei doi copii în vacanță în Turcia, de unde a publicat mai multe fotografii și videoclipuri în mediul online. Deși rareori se afișează astfel, prezentatoarea TV a publicat pe Instagram și o fotografie în costum de baie. Imagini în GALERIA FOTO de mai jos!

Cum arată Simona Gherghe în costum de baie. Prezentatoarea TV rareori se afișează așa în mediul online

Jurnalista și soțul ei, Răzvan Săndulescu (45 de ani), au doi copii, o fiică și un fiu, Ana Georgiana (4 ani) și Vlad Ioan (2 ani). Cu toate că escapada din Turcia ar fi trebuit să fie o vacanță în doi, în ultimul moment, Simona și Răzvan au decis să-i ia și pe cei mici cu ei.

„Ar fi trebuit să fie vacanța noastră, a părinților. Și totuși, ne-am decis să-i luăm cu noi. Pentru că sunt cei mai fericiți când e vorba de vreo călătorie. Sunt cele mai frumoase amintiri. Și vor ține o viață! Din copilăria mea, nu rețin ce haine purtam, dacă mi-era cald sau frig, cum treceau zilele. Cele mai intense amintiri sunt… vacanțele, la mare, la munte sau la bunici. Asta facem noi acum: le plămădim amintiri”, a scris prezentatoarea pe Instagram.

„Suntem pe cale s-o declarăm cea mai frumoasă vacanță! Gata, copiii sunt călători. Se adaptează ușor, iubesc apa și soarele, mănâncă înghețată, pizza și paste, dorm la prânz (cum nu se mai întâmpla demult acasă), vor seara la discotecă, fac și tantrumuri, mai ales când trebuie să-i scoatem cu forța din mare sau din piscină (că a apus soarele demult, nu de alta…). Sunt momente minunate, la vârste minunate, într-o vară minunată”, a mai scris jurnalista.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Gabriela Firea, despre prietenia cu Simona Gherghe: „Putea să fie altfel”

Citește și: Simona Gherghe, atacată în platoul Acces Direct. „Nu au fost live”

Citește și: Ce s-a întâmplat cu fiul Simonei Gherghe? „M-am speriat foarte tare”

Care este secretul siluetei Simonei Gherghe?

„Fac supă de sparanghel, de broccoli, creveți cu sos de usturoi și ulei de măsline. Îmi plac foarte mult varza călită, mazărea, ciupercile. Lucruri simple, care să nu-mi ia mai mult de trei sferturi de oră cu totul. Am observat că, dacă îmi gătesc eu, știu exact ce trebuie să folosesc. Mă feresc de condimentele astea cu multe E-uri, știu calitatea uleiului și ce trebuie să folosesc. De asemenea, am început să nu mai consum carne. Nu sunt vegetariană, dar mă simt mult mai bine dacă mănânc mai rar carne”, spunea Simona Gherghe cu ceva timp în urmă, pentru publicația Ring.

Simona este, totodată, adepta sporturilor sezoniere.

„Pe la 27 de ani am sesizat pe mine că nu mai puteam să mai mănânc chiar orice și că începeam să mă îngraș. Și atunci am început ușor, ușor în iarna aia să învăț să schiez, mergeam în fiecare weekend la schi. Când s-a terminat sezonul, m-am apucat de înot. Am învățat în vara aia să înot și mi-am obișnuit organismul cu puțin sport. Și de atunci fac tot posibilul să nu-mi lipsească sala”, a completat atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter