Simona Gherghe, atacată în platoul Acces Direct. „Nu au fost live”

De Unica.ro, pe

Timp de 9 ani, Simona Gherghe (43 de ani) a găzduit emisiunea Acces Direct de la Antena 1. După retragerea ei, Mirela Vaida (39 de ani) a preluat rolul de prezentatoare. În martie 2021, în platoul emisiunii, Mirela a fost atacată în direct cu o cărămidă de către o femeie goală.

Simona Gherghe, atacată în platoul Acces Direct. „Nu au fost live”

Ulterior, autoritățile au descoperit că agresoarea a avut și o complice. Ambele femei au fost reținute de către polițiști, în cele din urmă fiind eliberate. În urma celor întâmplate, Simona Gherghe a vorbit despre propria experiență cu astfel de incidente în timpul în care prezenta emisiunea.

„Mi se pare un pic ciudat, am văzut o mulțime de oameni care au spus că a fost o regie. Mi s-a părut nedrept, nu ai cum să faci așa ceva. Este o emisiune care stârnește tot felul de controverse și atrage niște oameni care pot să aibă astfel de probleme.

Am avut multe astfel de incidente, dar, din fericire pentru mine, nu au fost live. Așa că le-am gestionat altfel. Mi-a fost frică pentru viața mea în perioada aceea”, a declarat Simona Gherghe la Antena Stars, potrivit Spynews.

Simona și soțul ei, Răzvan Săndulescu, au aniversat 3 ani de mariaj în toamna anului 2020. Perechea are doi copii, o fiică și un fiu, Ana Georgiana (4 ani) și, respectiv, Vlad Ioan (2 ani).

Citește și:

Elena Băsescu și fostul iubit, Cătălin Gheorghe, reuniți la aniversarea fiicei lor, Anastasia

Vlăduța Lupău, cu un pas mai aproape de casa visurilor sale! Cum va arăta locuința artistei

Elena Gheorghe, siluetă de invidiat după două nașteri. Cum se menține artista în formă

Lora se retrage de la Vorbește Lumea? „Am acceptat cu plăcere să prezint din nou”

În cadrul unui interviu găzduit de Mihai Gâdea, Mirela Vaida a mărturisit că încă se teme pentru siguranța ei și a familiei sale. „Am început să-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru fiecare zi când ajung acasă. Sunt un om extrem de vulnerabil, sunt un om care de două luni de zile trece printr-o traumă de nedescris.

Sunt un om care nu vrea decât să ducă o viață normală, liniștită. Sunt un om care vrea să trăiască în țara ei, sunt un om care își iubește țara, își respectă țara, care își crește copiii să rămână în țară. Îmi dau seama că statul nu mă iubește pe mine, mă pune într-un pericol continuu de două luni de zile”, a declarat prezentatoarea în lacrimi la Antena Stars.

Prezentatoarea de televiziune și soțul ei, Alexandru Vaida, s-au cunoscut în anul 2005 și s-au căsătorit patru ani mai târziu, în 2009. Împreună au trei copii, doi fii și o fiică, Tudor (2 ani), Vladimir (4 ani) și, respectiv, Carla (5 ani).

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter