Simona Gherghe are COVID-19. Ce mesaj a transmis vedeta

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 15 februarie 2022, 11:39

Simona Gherghe a dezvăluit pe rețelele de socializare că are COVID-19. Prezentatoarea TV se află în izolare la domiciliu.

Simona Gherghe a fost testată pozitiv pentru COVID-19, așa cum a anunțat chiar ea pe rețelele de socializare. Cât timp se va afla în izolare la domiciliu, gazda emisiunii „Mireasa” a fost înlocuită cu Gabriela Cristea.

Pe contul să de Instagram, prezentatoarea TV le-a transmis fanilor săi un mesaj.

Ca să citez o foarte bună prietenă, e bine să mai fie și pozitivi, că e plină lumea de negativiști! Așadar, a ajuns virusul și la mine. N-o să ne vedem câteva zile, sper să treacă ușor și toți ai mei să fie bine! Aveți grijă de voi! #staysafe”, a scris Simona Gherghe.

Aproape 7.000 de oameni au reacționat imediat ce au văzut anunțul prezentatoarei TV, mulți urându-i însănătoșire grabnică.

Citește și: Cum ar fi murit tânărul de 17 ani la Therme Balotești

Cum s-au îmbrăcat vedetele din România la nunta milionarului Cristian Burci, din Abu Dhabi

O mai ții minte pe Adina Asăvoaie, „păpușa de la Glina”? Cum arată și cu ce se ocupă acum

Motivul pentru care Petre Roman pleacă din România împreună cu Silvia Chifiriuc: „Scapă de mizeria de aici”

Ce spunea Simona Gherghe despre vaccinarea împotriva COVID-19

Simona Gherghe a fost printre primele vedete din România care a susținut campania de vaccinare. În urmă cu mai bine de un, aceasta mărturisea că abia așteaptă imunizarea.

Aștept vaccinul ca pe o gură de aer proaspăt. Aștept să ne întoarcem la ceea ce credeam noi că e normalitate. Cred că acest vaccin ne va ajuta. Noi ne-am vaccinat și împotriva gripei sezoniere și îl vom face și pe cel împotriva Covid-19, a declarat prezentatoarea TV în urmă cu mai mult timp.

După ce a anunțat că a fost infectată cu virusul SARS-CoV-2, vedeta a primit o mulțime de mesaje din partea fanilor săi din mediul online.

„Multă sănătate! Copilașii sunt bine?”, „Multă sănătate și răbdare să treceți peste, îmi pare rău pentru dumneavoastră, ne veți lipsi”, „Sănătate, gânduri bune!” sunt câteva dintre comentariile internauților.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter