Silvana Rîciu este însărcinată în 5 luni

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 21 mai 2020, 11:10
Silvana Rîciu este însărcinată în 5 luni. Artista de muzică populară și soțul său, Nicușor Ioniță, vor deveni părinți pentru prima dată.

Silvana Rîciu și Nicușor Ioniță s-au căsătorit în toamna anului trecut, în cadrul unei ceremonii discrete. Cântăreața de muzică populară este însărcinată cu o fetiță pe care o va boteza cu numele Anastasia Maria. Artista va naște prin cezariană și deja își fac planuri de mutare în casă nouă.

Silvana Rîciu a rămas însărcinată pe cale naturală, însă a preferat să țină sarcina ascunsă până acum, mai ales că s-a confruntat cu unele probleme de sănătate: „Am convenit împreună cu soțul meu să nu spunem absolut nimic până nu suntem 100% siguri că totul merge bine în sarcină și, în plus, am vrut să evităm și gândurile negative ale multora. 

Primul trimestru de sarcină a fost foarte greu pentru mine. În primele 4 luni mi-a fost foarte rău zilnic, am vomat foarte mult, am fost și internată câteva zile în spital, toată ziua stăteam doar în pat și abia seara târziu reușeam să mănânc câte ceva și să beau apă. Prima parte a sarcinii a fost toxică. Acum, slavă Domnului, stările de rău au trecut.

Sarcina aceasta ne-am propus-o, ne-am dorit-o, deci nu ne-a luat prin surprindere. Dar am așteptat cu nerăbdare rezultatul testului de sarcină și am facut vreo 4-5 teste pentru că una dintre liniuțe ieșea mai ștearsă.” – a dezvăluit Silvana Rîciu pentru ciao.ro.

Citește și  –De ce nu a mers Gabriela Cristea la înmormântarea mamei sale

Silvana Rîciu mai are doi copii din fosta căsnicie, pe Andrada și Luca, aceștia având o relație frumoasă cu actualul soț al vedetei: „Copiii erau la școală în ziua în care ne-am convins noi că sunt însărcinată. Când au venit acasă am făcut consiliu de familie pentru a le da vestea cea mare.  Luca a început să plângă de emoție și fericire, Andrada a fost și ea foarte, foarte încântată. Copiii mei de ani buni își doreau un bebe, iar acum că îl vor avea în sfârșit, sunt foarte fericiți și nerăbdători.” – a mai spus Silvana Rîciu pentru sursa citată.

Citește și  – Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit din nou

Citește ediția de mai a revistei Unica. O găsești AICI. Un format nou, digital, accesibil gratuit din chioșcul online Ringier.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter