Sharon Stone a pierdut custodia copilului din cauza scenelor din „Basic Instinct”. „A fost un abuz din partea sistemului!”

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Marți, 14 martie 2023, 17:35

Sharon Stone (65 de ani) spune că a pierdut custodia copilului în 2004, din cauza celebrelor scene controversate din filmul „Basic Instinct” (1992).

Actrița a dezvăluit în cadrul unui podcast că judecătorii i-au întrebat fiul, care atunci avea doar patru ani, despre scenele care au făcut-o faimoasă. Sharon Stone a înfiat un băiat, Roan, în 2000 cu soțul ei de atunci, Phil Bronstein.

Sharon Stone spune că a pierdut custodia copilului din cauza scenelor din „Basic Instinct”

Citeşte şi: Sharon Stone, dezvăluiri tulburătoare în cartea sa autobiografică

„Mi-am pierdut custodia copilului. Judecătorul l-a întrebat pe copilul meu, pe puiul meu mic, dacă știe că mama lui face filme cu scene sexuale. A fost un abuz din partea sistemului. Au pus la îndoială calitățile de părinte sunt doar pentru că am făcut acel film.” – a spus actrița, citată de The Guardian, făcând referire la scena interogatoriului din Basic Instinct, unde la un moment dat, își pune lasciv picior peste picior, lăsând să se vadă că nu poartă lenjerie intimă.

Scena de nuditatea din Basic Instinct și-a pus amprensta pe lunga carieră a lui Stone, iar actorița a vorbit despre cât de supărată a fost când colegii de la ceremonia Globurilor de Aur, din 1993, au râs când numele ei a fost rostit ca nominalizat.

„A fost oribil. Am fost atât de umilită”

Citeşte şi: Sharon Stone și-a pierdut fratele. Patrick Stone a murit la 57 de ani

„A fost oribil. Am fost atât de umilită”, a spus Stone. „Are cineva idee cât de greu a fost să joc acel rol? Cât de sfâșietor? Cât de înspăimântător? Să încerc să duc lun sfârșit acest film complex, care spărgea toate bariereleși împotriva căruia toată lumea protesta. Am dat o audiție pentru rol timp de nouă luni. L-au oferit altor 13 persoane și acum se râde de mine? Îmi doream să dispar din fața lor.”

Citeşte şi: Diagnosticul care a dărâmat-o pe Sharon Stone: „Am o tumoare fibroidă mare și am trecut printr-o procedură incorectă”

Anul trecut, Sharon Stone a dezvăluit cum crede că a fost păcălită de producători să renunțe la lenjerie, după ce i-au spus să și-o scoată deoarece „albul reflectă lumina”.

Actrița, abuzată sexual în copilărie

În cartea sa autobiografică, „The Beauty of Living Twice”, actrița a dezvăluit câteva lucruri îngrozitoare care i s-au întâmplat în copilărie. Conform spuselor acriței, bunicul ei, Clarence Lawson, le-ar fi abuzat sexual pe ea și pe sora ei, Kelly, când ele erau mici. Iar bunica știa de abuzuri, dar nu a intervenit niciodată. Sharon Stone a mărturisit că incidentul i-a provocat o traumă majoră, atât de mare încât la moartea bunicului, ea a simțit o „mare ușurare”.

„L-am înghiontit și satisfacția că în cele din urmă murise m-a lovit ca o tonă de gheață. M-am uitat (la Kelly) și a înțeles; avea 11 ani și totul se terminase”, a explicat actrița.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter