Shakira, dezvăluiri din viața privată: „Copiii mei credeau că mama lor e jucătoare de tenis”

De Oana Savin, pe
Shakira a făcut o serie de dezvăluiri din viața sa personală în documentarul „El Dorado Tour”. Aici, artista a dezvăluit că cei doi fii ai ei nu știau cu ce se ocupă mama lor și credeau că aceasta este jucătoare de tenis.

Vedeta de origine columbiană a mărturisit că Sasha și Milan, cei doi copii pe care îi are cu fotbalistul Gerard Pique, au crezut foarte multă vreme că mama lor este jucătoare profesionistă de tenis și nu cântăreață.

Copiii mei credeau că mama lor este tenismenă pentru că mergeam să exersez pe teren în fiecare zi”, a povestit artista citată de El Confidencial.

 

View this post on Instagram

 

Working on my volley!!

A post shared by Shakira (@shakira) on

Aceasta a vorbit și despre perioada când a suferit o hemoragie la corzile vocale și timp de mai multe luni nu a avut voie să vorbească.

Shakira a povestit cum, înainte de Crăciunul din anul 2017, i-a întrebat pe copiii ei ce doresc să le aducă Moș Crăciun.

Fiul meu Sasha mi-a spus că se roagă la Iisus și la Fecioara Maria ca mama să vorbească din nou”, așa își amintește cântăreața unul dintre cele mai dureroase momente din carieră.

Totul s-a întâmplat cu câteva zile de a-și începe turneul, pe care a fost nevoită să îl anuleze.

În trei zile am vizitat cinci medici și patru dintre ei mi-au spus că trebuie să mă operez”, a spus Shakira.

Dar ea a ales să nu facă acest pas deoarece ar fi însemnat să stea departe de copiii ei prea mult timp.

Astfel că, timp de mai multe luni, Shakira a fost nevoită să păstreze tăcerea. Nu avea voie să spună niciun cuvânt. De abia anul următor totul a revenit la normal și a putut să se întoarcă pe scenă.

Gerard m-a văzut de foarte multe ori plecând plângând din cameră deoarece credeam că nu mă voi putea întoarce la cariera mea”, a mai povestit artista.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter